×

UNICORN DE PLUȘ CU SCLIPICI 35 CM

Ponei unicorn de pluș în culori pastelate din cel mai moale material! Este extrem de drăgălaș și va cuceri foarte repede inima tuturor pentru a deveni cea mai iubită jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 35

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
38,81 Lei (incl. TVA)
32,61 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21596
Add to wishlist
Descriere

Unicornul de pluș este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Este confectionat din cel mai moale material care il face extrem de placut de bratat si iubit. Cu aspectul său frumos și moliciune, acest ponei unicorn de pluș va cuceri fiecare inimă și va deveni jucăria preferată a fiecărui copil.

Acest unicorn de pluș măsoară 35 cm, făcându-l perfect pentru îmbrățișări și îmbrățișări. Forma sa compactă îl face ușor de luat și de transportat oriunde.

Fabricat 100% din poliester, acest unicorn de pluș este moale și sigur pentru a te juca. Materialul este extrem de puternic și durabil, făcându-l potrivit pentru utilizare pe termen lung. Chiar și după multe îmbrățișări și jocuri, își va păstra forma și moliciunea.

Unul dintre avantajele acestui unicorn de pluș este că poate fi spălat până la 30°C. Acest lucru îl face ușor de întreținut și curățat. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. După spălare, va arăta ca nou și gata pentru noi jocuri și îmbrățișări.

Acest unicorn de pluș este fabricat în Bulgaria, ceea ce garantează o înaltă calitate și siguranță. Toate materialele utilizate pentru producerea sa respectă standardele europene de siguranță a jucăriilor. Acest lucru înseamnă că poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță cu această jucărie de plus.

Ia acest unicorn de pluș și oferă copilului tău o experiență de neuitat. Va fi tovarășul perfect de joacă și dragoste care va rămâne în inima copilului dumneavoastră pentru totdeauna. Nu ezita și comandă acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21596

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02593
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu o siluetă strălucitoare. În plus, are efecte de sunet și lumină în sine, odată ce îl porniți de la butonul mic de pe spate. Potrivit pentru distracție solo și jocuri distractive...
Referinta: 12575
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un autobuz interesant de sortare cu 12 forme colorate care va stimula imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Are o sfoară cu un inel de tragere, un capac cu deschidere în partea de jos, un abac -...
Referinta: 19169
36,95 Lei (Fara TVA)
43,97 Lei (incl. TVA)
O masă mică de biliard cu aspect realist, concepută pentru copii și părinți. Potrivit pentru jocuri acasa, in curte sau in parc, va aduce o multime de emotii pozitive si distractie intregii familii! Contine: 15 + 1...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare