×

SET DE CAFEA ȘI BISCUIȚI

Un set de cafea colorat pentru a echipa bucătăria păpușilor, împreună cu 2 seturi de căni cu farfurioare și linguri. Desigur, cafeaua nu poate fi completă fără prăjituri delicioase - ai 3 la număr! Ai si imaginatia ta, care va transforma jocul intr-o realitate magica!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 7 x 21

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
32,44 Lei (incl. TVA)
27,26 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12396
Add to wishlist
Descriere

Setul de cafea cu biscuiți este setul perfect de bucătărie pentru copii care va distra orice fetiță. Acest set de joacă este o modalitate ideală de a învăța elementele de bază ale gătitului și de a dezvolta imaginația prin jocul cu jucăriile pentru copii.

Elementul principal al acestui set este cafetiera cu model, care va îmbogăți bucătăria păpușii. Este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii.

În set sunt incluse și două seturi de căni cu farfurioare și linguri, perfecte pentru a servi cafeaua și prăjiturile. Sunt fabricate din plastic rezistent si sunt potrivite pentru copii peste 3 ani. Ceștile și farfuriile sunt luminoase și colorate, ceea ce le face și mai atractive pentru copii.

Dar ce este cafeaua fără prăjituri delicioase? În acest set aveți până la 3 fursecuri care vă vor completa perfect aparatul de cafea. Sunt realizate în mod realist și perfecte pentru jocurile de rol în care copiii se pot preface că gătesc și servesc deserturi delicioase.

Setul de cafea este ideal pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Ei pot pretinde că sunt bucătari adevărați și pot crea rețete și combinații diferite. Acest lucru îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile culinare și să se distreze.

Imaginația copiilor este un factor cheie în jocul și dezvoltarea lor. Acest set îi va inspira să creeze diferite povești și jocuri de rol. Se pot preface a fi bucătari, ospătari sau chiar restauratori. Acest lucru îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile sociale și să se distreze în același timp.

Setul de cafea cu biscuiți este setul perfect de bucătărie pentru copii care va distra orice fetiță. Oferă jucării de bucătărie luminoase și distractive care vor dezvolta imaginația și creativitatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12396

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
porcusorul Peppa
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19097
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Îți place să o ajuți pe mama în bucătărie? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...
Referinta: 12552
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare