×

SET DE BUCĂTĂRIE ȘI CEAI

Mănâncă o pizza delicioasă, iar pentru desert – o prăjitură sau o gogoașă. Faceți ceaiul în ceainic roz și turnați în cești. Există și linguri pentru a amesteca ceaiul. Și, de asemenea, farfurii pentru prăjituri și pizza. Acum porniți-vă imaginația pentru a transforma ziua într-o realitate magică!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 7 x 21

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
32,44 Lei (incl. TVA)
27,26 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12398
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucătărie cu ceainic și pizza este setul de joacă perfect pentru fetițele cărora le place să gătească și să se distreze în bucătărie. Acest set conține tot ce aveți nevoie pentru o adevărată aventură culinară - ceainic, cești, linguri și farfurioare, precum și pizza și deserturi delicioase.

Cu acest set de bucatarie pentru copii, copilul tau se va distra si isi va dezvolta imaginatia creand diverse capodopere culinare. Mănâncă pizza delicioasă care poate fi gătită după bunul plac. Iar la desert copilul tau poate alege intre o prajitura sau o gogoasa, care sunt si ele incluse in set.

Ceainic roz este perfect pentru a face ceai delicios. Farfuriile sunt perfecte pentru a servi prajituri si pizza. Copilul dumneavoastră le poate aranja într-un mod frumos și le poate servi oaspeților. Acest lucru îi va dezvolta abilitățile de servire și organizare.

Acest set de bucătărie este un cadou perfect pentru orice fetiță care iubește să gătească și să se distreze în bucătărie. Cu el, copilul dumneavoastră se va putea bucura de ore întregi de distracție și de joacă, în timp ce își dezvoltă imaginația și abilitățile de gătit. Faceți din ziua o realitate magică cu acest minunat set de gătit pentru copii!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12398

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
porcusorul Peppa
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05735
15,78 Lei (Fara TVA)
18,78 Lei (incl. TVA)
Set distractiv pentru copii 2 in 1 - arbaletă și arc. Puteți folosi doar arcul sau pur și simplu îl puteți așeza pe arbaletă. Desigur, există și o tolbă cu săgeți - cum putem folosi arcul fără ele? Arcurile sunt...
Referinta: 14371
39,41 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,41 Lei
-25%
Un tren de viteza electric pe care fanii acestui tip de jucarie il vor aprecia cu siguranta. Vine cu un aspect, sunete, lumini atractive și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni in cm:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare