×

SET DE BUCĂTĂRIE CU LEGUME

Set de bucatarie pentru copii, care contine 3 legume pentru taiere - morcov, ciuperca si ardei, cutit, furculita, spatula si plita. Legumele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi rezistenți. Așa că le puteți „tăia” și apoi le puteți pune la loc. Acum tăiați-le din nou!

·       Dimensiuni pachet in cm: 19 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
11,20 Lei (incl. TVA)
9,41 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12471
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucatarie pentru copii „Legume pentru taiat cu aragaz in punga” este jucaria ideala pentru micii bucatari. Conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un model de joc interesant și pentru a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor.

Setul include trei legume pentru tăiat - morcov, ciuperci și ardei, care sunt împărțite în două părți. Se conectează între ele cu velcro robust, permițând copiilor să le „tăie” și apoi să le pună la loc. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a-și exersa abilitățile motorii și de a se distra creând diferite combinații de legume.

Setul include, de asemenea, un cuțit, o furculiță și o spatulă, care sunt ideale pentru tăierea și servirea legumelor. Oala și aragazul permit copiilor să se distreze gătind și creând diferite feluri de mâncare. Ele pot fi folosite atât pentru modelare, cât și pentru a-i învăța pe copii despre diferite tipuri de alimente și moduri de gătit.

Acest set de bucatarie pentru copii este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor creative ale copiilor. Se pot distra creând diferite feluri de mâncare și supe cu legumele tăiate. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a învăța despre diferite tipuri de alimente și moduri de a găti în timp ce se distrează și se joacă.

Setul de bucătărie pentru copii „Tocare legume cu plită într-o pungă” este jucăria perfectă pentru băieții și fetele cărora le place să gătească și să se distreze în bucătărie. Este un cadou ideal pentru copii care îi va distra și îi va încuraja să-și dezvolte abilitățile și talentele de gătit.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12471

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13064
23,18 Lei (Fara TVA)
27,58 Lei (incl. TVA)
Unicorni drăguți de cauciuc - mari și mici și o mașină, care cu siguranță va atrage atenția oricărei fetițe. Setul este o completare minunată la colecția ta de jucării și va deveni foarte repede o distracție...
Referinta: 12575
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un autobuz interesant de sortare cu 12 forme colorate care va stimula imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Are o sfoară cu un inel de tragere, un capac cu deschidere în partea de jos, un abac -...
Referinta: 19027
23,34 Lei (TVA inclus) 14,71 Lei (Fara TVA) 25%
17,50 Lei (incl. TVA) 23,34 Lei
-25%
O figură transformatoare din plastic dedicată super-eroului și fanilor săi. Cu doar câțiva pași, poți transforma jucăria într-o mașină - rapid, ușor și distractiv! ·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 5 x 31 ·...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare