×

LEGUME MARI 8 BUC. PE REȚEA

Un set de legume din plastic cu care micul bucătar poate pregăti o supă delicioasă și poate mânca împreună. De ce să nu te joci la supermarket? Sau lasa-l sa sorteze legumele dupa marime, sa le numere si sa le recunoasca culorile! Poți veni cu nenumărate jocuri și sarcini cu care copilul tău se va distra. Și în același timp, prin joc și destul de imperceptibil, își va dezvolta și stimula imaginația, gândirea logică, abilitățile de rezolvare a problemelor, mișcările motorii fine și ce nu!

Setul contine: porumb, vinete, ardei rosu, morcov, cartof, varza, ardei verde si para.

·       Dimensiuni pachet in cm: 15 x 30

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
9,98 Lei (incl. TVA)
8,39 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12578
Add to wishlist
Descriere

Un set de legume din plastic conceput pentru joacă și decor. Oferă o varietate de legume pe care micii bucătari le pot folosi pentru a face supe delicioase sau pur și simplu pentru a se distra.

Compus din porumb, vinete, ardei rosu, morcov, cartof, varza, ardei verde si para, acest set ofera o varietate de forme si culori care vor incanta orice copil. Fiecare legumă este fabricată din plastic non-toxic, care este sigur pentru joacă și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță.

Acest set este perfect pentru fetele și băieții cu vârsta de 3 ani și peste cărora le place să se distreze cu jocurile de rol. Micii bucătari se pot bucura de joc preparând mâncăruri delicioase cu aceste legume. Ele pot fi folosite și pentru decorarea jocurilor de supermarket, creând un decor realist.

Setul de legume artificiale oferă nenumărate oportunități de distracție și învățare. Copiii se pot distra sortând legumele după mărime, numărând și recunoscând diferitele culori. Pot veni cu jocuri și puzzle-uri care le vor dezvolta imaginația, gândirea logică, rezolvarea problemelor și abilitățile motorii fine.

Acest set de joaca si decor cu legume este o modalitate ideala de a incuraja creativitatea si imaginatia copiilor. Jucându-se cu ei, copiii pot deveni bucătari, fermieri sau vânzători de supermarketuri, creându-și propriile jocuri și modele de urmat.

Cu aceste legume artificiale, copiii se pot distra și învăța în același timp. Setul este o modalitate perfectă de a dezvolta diferite abilități și abilități în timp ce vă bucurați de joc. Fie că se joacă singur sau cu prietenii, aceste legume vor oferi distracție și învățare fără sfârșit oricărui copil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12578

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19189
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Acest set este o completare excelentă pentru colecția dvs. de animale de companie și de fermă - pisoi, iepure, măgar, oaie. Sunt realizate din materiale sigure și oferă divertisment și învățare într-unul singur - vei...
Referinta: 13107
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
Un set special pentru manichiura si machiaj, pentru micile printese deosebite! Veți găsi: 3 culori de lac de unghii pe bază de apă + 2 tipuri de decorațiuni diferite, unghii false roz, pilă în formă de inimă cu...
Referinta: 16017
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Un set de ștampile cu o varietate de imagini pe care fiecare copil le va aprecia. Colorate și distractive, ele îl vor ajuta pe copil să se exprime, dezvoltându-și în același timp gândirea logică și capacitatea de...
Referinta: 06999
29,40 Lei (TVA inclus) 18,53 Lei (Fara TVA) 25%
22,05 Lei (incl. TVA) 29,40 Lei
-25%
Set metalic de badminton într-o husă cu fermoar și curea de umăr reglabilă din material textil pentru purtare confortabilă. Setul vine cu două pene și este potrivit pentru tineri și bătrâni și va aduce multă bucurie...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare