×

LICHID PENTRU BALoane DE SAPUN 1000 ML

Un tub mare de mult necesarul săpun lichid cu bule de vară! Adăugați cantitatea necesară în sticlă sau rezervor și răsfățați-vă în aventuri incitante cu bulele de săpun!

·      Capacitate: 1 l

·      Dimensiuni pachet în cm: 12 x 21,5 x 6

·      Material : plastic netoxic, lichid cu săpun

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
10,29 Lei (incl. TVA)
8,64 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
09945
Add to wishlist
Descriere

Acest lichid cu bule de săpun este produsul perfect pentru oricine îi place să se distreze și să creeze bule de săpun frumoase. Tubul mare cu o capacitate de 1 litru este completarea perfectă pentru jocurile de vară ale copiilor sau pentru a crea o atmosferă romantică la picnicuri de seară.

Cu acest lichid pentru bule de săpun, vei putea crea nenumărate bule mici și mari care te vor încânta cu culorile și formele lor frumoase. Produsul este fabricat din plastic netoxic și lichid cu săpun, ceea ce îl face sigur pentru utilizare de către copiii cu vârsta peste 3 ani.

Cu lichidul pentru bule de săpun, vei putea crea scene uimitoare și te vei distra cu întreaga ta familie. Pur și simplu adăugați cantitatea necesară în sticlă sau rezervor și răsfățați-vă în aventuri incitante cu bule de săpun.

Nu ezitați să comandați lichid pentru baloane cu bule de săpun 1 l și cufundați-vă în lumea jocurilor interesante cu bule. Acest produs este un cadou perfect pentru oricine iubește să se distreze și să creeze amintiri frumoase.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
09945

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 09998
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Cațel mic de pluș cu un accesoriu - geantă roz cu mâner. Este atât de fermecător și moale încât va aduce cu siguranță zâmbete fericite pe fețele copiilor. ·       Dimensiuni pachet în cm : 22 x 11 x 17 ·...
Referinta: 14043
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Un camion de construcții din plastic cu o macara care va arăta grozav în colecția dvs. de vehicule. Include o figurină și o șurubelniță cu care poți dezasambla camionul și apoi îl reasamblați. Rapid, ușor și...
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare