×

RECIPIENT MIC PENTRU BULE DE SĂPUN ÎN FORMĂ DE FRUCTE 26 CM

Un baton mic pentru bule de sapun, care va face jocurile de vara si mai distractive! Disponibil la număr sau cutie întreagă (24 buc.). Pretul este pe bucata.

·       Dimensiunile flaconului în cm: 26

·       Dimensiunile pachetului in cm: 17 x 12 x 26

·       Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
2,09 Lei (incl. TVA)
1,76 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19058
Add to wishlist
Descriere

Bețișoarele cu baloane sunt jucăria perfectă pentru zilele de vară și distracția în aer liber. Ele creează bule de săpun uimitoare care vor face orice copil să zâmbească și să se distreze la nesfârșit.

Jocurile de vară vor deveni și mai distractive cu această spumă cu bule de săpun. Copiii se vor bucura de ore întregi de distracție creând nenumărate bule de săpun care plutesc ușor prin aer și izbucnesc în forme uimitoare.

Săpunul lichid este special formulat pentru a oferi volum maxim de bule și durabilitate. Sunt ușoare și delicate, făcându-le ideale pentru joacă în aer liber, unde copiii se pot bucura de frumusețea lor și îi pot surprinde în aer.

Această jucărie cu bule de săpun este un cadou ideal pentru orice copil. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete și oferă nenumărate oportunități de joacă în aer liber. Copiii se pot distra singuri sau cu prietenii, creând bule de săpun uimitoare și bucurându-se de culorile și formele lor.

Bastonul cu bule este ușor de utilizat și comod de transportat. Poate fi luat oriunde cu tine - pe plaja, in gradina sau la picnic. Așa că copiii vor avea întotdeauna ocazia să se distreze și să creeze bule de săpun uimitoare, indiferent de loc și timp.

Nu ezita și comandă acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19058

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 16105
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare