×

BALONAȘE DE SĂPUN CU ANIMALE

Balonașe de săpun în sticle colorate care vor face jocurile de vară și mai distractive! Dar pe lângă distracția cu balonașe de săpun, mai avem și ceva interesant aici! Pe capacul sticlei veți găsi un labirint cu o minge, iar scopul jocului este să introduceți mingea într-unul din cele trei semicercuri. Și suntem siguri că te vei descurca fără ajutorul mamei și tatălui!

Flacoanele sunt disponibile individual sau la set (12 buc.).

·       Dimensiunile flaconului în cm: 10 x 3

·       Dimensiuni pachet în cm: 15 x 12 x 10,5

·       Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
1,67 Lei (incl. TVA)
1,40 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19084
Add to wishlist
Descriere

ANIMALELE SUPER BOOM sunt completarea perfectă pentru jocurile de vară pentru copii. Aceste fiole colorate conțin un lichid cu săpun care se transformă în bule de săpun magice. Copiii vor învăța să-i prindă, să-i sufle și să se distreze cu ei.

ANIMALELE SUPER BOOM au o altă surpriză pentru copii. Există un labirint încorporat cu o minge pe capacul sticlei. Scopul jocului este de a introduce mingea într-unul din cele trei semicercuri. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea mișcărilor. Ei vor trebui să se concentreze și să găsească calea potrivită pentru a reuși în joc. SUPER BOOM ANIMALE oferă nu numai divertisment, ci și educație, care este importantă pentru dezvoltarea copiilor.

ANIMALELE SUPER BOOM sunt fabricate din plastic non-toxic și lichid cu săpun, ceea ce le face sigure pentru copii. Pot fi folosite de copii peste 3 ani, ceea ce le face potrivite pentru o gama larga de varste. Produsul este fabricat în China, având calitate și durabilitate înaltă.

ANIMALELE SUPER BOOM sunt cadoul perfect pentru fete și băieți. Se vor distra și vor învăța noi abilități în timp ce se joacă cu aceste bule de săpun magice. Faceți jocurile de vară și mai distractive cu aceste bule de săpun distractive!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19084

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...
Referinta: 19104
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Un cățeluș moale de pluș alimentat de baterii care merge - înainte și înapoi, își mișcă capul, dă din coadă și latră. Și astfel încât distracția să fie 100 la sută - câinele vine cu o cușcă de casă, un bol de mâncare...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare