×

MAȘINĂ DE BALoane DE SAPUN CU 36 GĂURI 2 CULORI

Un pistol cu bule funcționat cu baterie pe care orice copil îl va aprecia. Potrivit pentru distracție în curte, în parc și chiar în baie - îmbăierea va deveni cel mai distractiv joc! Aparatul este extrem de ușor de utilizat - doar turnați puțin lichid cu săpun în recipientul conceput pentru aceasta, înmuiați duza și apăsați pe trăgaci. Urmăriți cum lumina din interiorul jucăriei se va aprinde, aripioarele se vor învârti și instantaneu o multitudine de bule colorate vor fi stropite pentru a umple aerul din jur!

Setul contine sapun lichid - 80 ml. si o tava pentru turnarea lichidului.

·       Culoare: selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni pachet în cm: 23,5 x 9 x 20,5

·       Alimentare: 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Referinţă:
19203
Add to wishlist
Descriere

Aparatul cu bule de săpun cu 36 de găuri este jucăria perfectă pentru copii pentru distracția în aer liber. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete și este un cadou perfect pentru o zi de naștere sau altă ocazie specială.

Acest pistol cu bule de săpun pentru copii este o modalitate distractivă de a transforma o baie obișnuită în cel mai distractiv joc. Cu mașina cu bule în mâinile copiilor, aceștia pot crea nenumărate bule de săpun colorate care vor face orice experiență de neuitat.

Jucăria este extrem de ușor de utilizat - doar turnați puțin lichid cu săpun în cuva specială, înmuiați vârful și apăsați pe trăgaci. Cu o singură apăsare, aparatul va începe să producă numeroase bule de săpun care vor izbucni în aer și vor crea o atmosferă magică.

Setul include 80 ml. lichid cu săpun și o tavă pentru turnarea lichidului. Mașina măsoară 23,5 x 9 x 20,5 cm și este alimentată cu 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse). Este fabricat din plastic non-toxic și lichid cu săpun, ceea ce îl face sigur pentru copiii de peste 3 ani.

Acest aparat cu bule de săpun pentru copii este modalitatea perfectă pentru copii de a se distra și de a-și dezvolta imaginația. Indiferent dacă se joacă în aer liber sau acasă, această jucărie le va oferi copiilor ore întregi de distracție și bucurie fără sfârșit. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie incitantă care îl va ține distrat și fericit pentru o lungă perioadă de timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19203

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare