×

CASĂ DE MARCAT CU COȘ ȘI PĂPUȘĂ

Casa de marcat este o necesitate pentru fiecare supermarket, iar jocurile de rol cu ea dezvoltă o mulțime de calități utile la adolescenți - gândire logică, imaginație, comunicare, abilități sociale. Casa noastră de marcat are un cititor de coduri de bare care are un semnal sonor și luminos, un sertar care se deschide, un cântar, bancnote și un card de debit. Veți găsi și un coș plin cu lucruri delicioase și, în plus, o păpușă drăguță cu o rochie de plastic. Deci, ești gata să faci cumpărături?

·       Dimensiuni pachet în cm: 30 x 14 x 13

·       Alimentare: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
32,44 Lei (incl. TVA)
27,26 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12539
Add to wishlist
Descriere

Acest set de joacă pentru copii este perfect pentru fetele cărora le place să se distreze cu jucăriile de la supermarket și se prefac a fi casierie.

Casa de marcat este concepută pentru copii și are multe caracteristici utile. Dezvoltă gândirea logică, imaginația, comunicarea și abilitățile sociale ale copiilor. Cu acest set de joc de supermarket, ei pot învăța să numere bani și să folosească carduri de debit. Aceasta este o modalitate excelentă pentru ei de a-și dezvolta abilitățile de matematică.

Casa de marcat este echipata cu un cititor de coduri de bare care emite un semnal sonor si luminos la scanarea produselor. Are un sertar care se deschide unde copiii își pot depozita banii. Cântare, bancnote și un card de debit sunt, de asemenea, incluse în set, ceea ce adaugă realismului jocului. Copiii pot răscumpăra produsele, pot schimba bani și se pot distra cu prietenii lor.

În set vei găsi și un coș plin cu lucruri delicioase. Acest lucru le permite copiilor să joace rolul clienților de cumpărături și de a-și alege produsele. Pe lângă toate acestea, setul include și o păpușă drăguță cu o rochie de plastic. Ea poate fi casieră sau clientă, iar copiii se pot distra cu diferite roluri și scenarii.

Acest set de joaca de supermarket este cadoul perfect pentru orice copil caruia ii place sa se distreze si sa isi dezvolte abilitatile. Cu casa de marcat cu cos si papusa, copiii vor invata sa fie responsabili intr-un mod distractiv si educativ.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12539

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09983
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Un dinozaur în cușcă - în special pentru micii fani ai acestor animale dispărute de mult, dar încă atrăgătoare. Alegeți între Stegosaurusul erbivor și micul Velociraptor prădător, fiecare dintre acestea fiind un plus...
Referinta: 12579
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist, complet cu microfon. Vine cu 32 de taste muzicale și până la 10 butoane funcționale - OFF/ON, stop, ritm, demo, creștere/scădere a volumului și o grămadă...
Referinta: 19178
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Geanta de box in culorile SUA si o pereche de manusi concepute pentru toti micutii iubitori ai acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și perfecționându-le! Și fără a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare