×

MAȘINĂ DE POLIȚIE PE BATERII CU TELECOMANDĂ ȘI VOLAN

O mașină sport uimitoare de poliție pe care fiecare copil o va aprecia! Vine cu un aspect extrem de elegant, este controlat de un volan, se mișcă în toate direcțiile și emite lumini. Și toate acestea, puse împreună, întăresc sentimentul realist și fac jocul și mai interesant și mai fascinant!

·      Dimensiuni pachet in cm: 32 x 6 x 25

·      Alimentare pentru mașină: 3 x 1,2 V Ni-Cd AA700MAh + încărcător ( inclus)

·      Putere la volan: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic   

·      Potrivit pentru copii peste 8 ani  an

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
57,62 Lei (incl. TVA)
48,42 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05236
Add to wishlist
Descriere

O mașină de poliție cu control radio cu volan și baterie reîncărcabilă este o jucărie uimitoare pentru copii concepută special pentru băieți. Această mașină cu telecomandă pentru copii este perfectă pentru orice copil căruia îi place să se distreze cu mașini și jocuri cu poliția.

Această mașină sport de poliție are un aspect extrem de elegant, care va impresiona orice omuleț. Cu culorile și detaliile sale strălucitoare, arată ca o adevărată mașină de poliție. Copilul se va simți ca un adevărat polițist atunci când se va distra cu această jucărie.

Conducerea mașinii este foarte ușor și distractiv. Se mișcă în toate direcțiile și poate fi rotit la 360 de grade. Acest lucru îi permite copilului să se distreze și să îndeplinească diverse misiuni de poliție. De asemenea, mașina are lumini care o fac și mai realistă și distractivă.

Această mașină cu telecomandă pentru copii este fabricată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este puternic și durabil, astfel încât copilul se poate distra mult timp cu el.

Această jucărie pentru copii este potrivită copiilor peste 8 ani. Acesta dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea copilului, oferindu-i posibilitatea de a conduce mașina și de a efectua diverse mișcări. Acest lucru îl distrează și îl ajută să-și dezvolte abilitățile.

Această mașină de poliție cu telecomandă și baterie reîncărcabilă este o jucărie de calitate și fiabilă, care va distra copilul pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește jocurile de poliție și mașinile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05236

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06992
5,13 Lei (TVA inclus) 3,23 Lei (Fara TVA) 25%
3,85 Lei (incl. TVA) 5,13 Lei
-25%
Set de 3 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-un tub de plastic transparent. Sunt un plus grozav la arsenalul tău de distracție de vară pentru a te juca în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 14367
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un tren electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură! ·      Dimensiuni pachet în cm: 44 x 5 x 6,5 ·      Alimentare: 1 x...
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare