×

MAȘINĂ CU TELECOMANDĂ SUPEREROU VERDE

O mașină sport cu aspect atractiv și telecomandă, dedicată super-eroului îndragit și fanilor săi! O completare minunată la colecția ta de mașini, care va fascina orice mic fan al vitezei!

·      Dimensiuni pachet în cm: 23 x 12 x 9

·      Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Alimentare pentru telecomandă: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14415
Add to wishlist
Descriere

Mașina cu radiocomandă Green Superhero cu două căi este jucăria perfectă pentru copii pentru fiecare mic fan al vitezei rapide și al supereroilor. Este o mașină sport cu un aspect atractiv și control radio, care este dedicată unuia dintre cei mai populari supereroi și fanilor săi.

Această mașină mică cu telecomandă este completarea perfectă pentru colecția de mașini a oricărui copil. Cu vopsea și designul său verde strălucitor, va atrage atenția oricui îl va vedea. Copiii se vor îndrăgosti de el la prima vedere și nu se vor putea opri din joacă cu el.

Mașina cu radiocomandă în 2 direcții Green Superhero este perfectă pentru joacă în aer liber sau în interior. Copiii o pot controla folosind telecomanda, care le ofera libertate totala de miscare. Acest lucru îi va distra și le va dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Obțineți mașina cu radiocomandă Green Superhero cu două direcții și oferiți copilului dvs. ore întregi de distracție și distracție. Este perfect pentru a te juca cu prietenii sau pentru a te distra singur. Copiii se vor bucura de conducerea mașinii și se vor simți ca niște adevărați supereroi. Nu ratați șansa de a-i încânta cu această mașină grozavă de jucărie cu telecomandă pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14415

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Hulk
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02165
182,03 Lei (TVA inclus) 114,73 Lei (Fara TVA) 25%
136,53 Lei (incl. TVA) 182,03 Lei
-25%
Bucătărie grozavă pentru toți micii bucătari! Asamblarea acesteia este ușoară și distractivă, iar jocurile de după aceea - chiar mai mult! Pentru că conține tot ce vei găsi în orice bucătărie adevărată: ustensile...
Referinta: 12222
32,44 Lei (TVA inclus) 20,44 Lei (Fara TVA) 25%
24,33 Lei (incl. TVA) 32,44 Lei
-25%
Servietă de plastic îngrijită, cu mâner de frânghie, potrivită pentru jocuri acasă sau o plimbare în parc. Și în interior există o grămadă de delicatese cărora nu le puteți spune nu - cartofi prăjiți, înghețată...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare