×

JEEP CU TELECOMANDĂ 4 DIRECȚII

Un jeep din plastic cu roți de cauciuc, potrivit pentru aventuri extreme! Vine cu un design interesant dedicat unuia dintre supereroii noștri preferați. Este controlat de o telecomandă, se mișcă în toate direcțiile și are lumini. Și toate acestea într-un set sunt o garanție a distracției 100%!

·       Dimensiuni pachet în cm: 25,5 x 13,5 x 9,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
44,58 Lei (incl. TVA)
37,46 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14427
Add to wishlist
Descriere

Jeep Radio control 4-way Spider este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc aventurile extreme și jocul dinamic. Această jucărie este o combinație perfectă de distracție și imaginație care va stârni interesul oricărui copil.

Acest jeep din plastic este echipat cu roți de cauciuc care îl fac potrivit pentru orice tip de teren. Indiferent dacă copilul dorește să-l conducă prin casă, în grădină sau pe plajă, telecomandul Jeep cu 4 direcții Spider se va descurca impecabil. Anvelopele sale oferă o aderență bună la suprafață și o fac rezistentă la lovituri și obstacole.

Designul acestui jeep este dedicat unuia dintre cei mai preferați supereroi ai copiilor. Are culori luminoase și detalii interesante care o fac și mai atractivă pentru copii. Le va bucura să se joace cu acest jeep și se vor simți ca niște adevărați supereroi atunci când îl conduc.

Jeep-ul este controlat prin telecomandă, ceea ce îl face și mai distractiv pentru copii. Îl pot muta în toate direcțiile - înainte, înapoi, stânga și dreapta. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a învăța coordonarea mișcărilor și de a-și dezvolta abilitățile motorii.

Pe lângă faptul că se deplasează în toate direcțiile, acest jeep pentru copii are și lumini care îl fac și mai realist și distractiv. Copiii vor fi încântați de luminile care îi vor distra și îi vor face să se simtă adevărați șoferi.

Această jucărie este un cadou ideal pentru orice băiat care iubește jocul dinamic și aventurile extreme. Îi va distra și le va dezvolta abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14427

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 21576
17,80 Lei (Fara TVA)
21,18 Lei (incl. TVA)
Inima este cel mai potrivit cadou de Ziua Îndrăgostiților sau de altă ocazie romantică. Sau doar când vrei să spui cuiva „te iubesc”. Dăruind o inimă, spui totul fără cuvinte. Dăruind o inimă - dăruiești dragoste!...
Referinta: 19083
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Poți să-ți faci sora din plastilină? Sau bunicul tău? Sa încercăm! Aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe să creați - câteva culori de plastilină, lama, rola, 5 recipiente pentru amestecarea culorilor. Și pentru...
Referinta: 12523
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un pian pentru copii cu o formă interesantă și un robot care cu siguranță va stârni interesul micilor făcători de răutăți și le va atrage atenția. Pe lângă tastele caracteristice - 8 la număr, cu sunete și melodii...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare