×

MAȘINĂ LUMINOASĂ SUPEREROU CU RADIOCOMANDĂ

O mașină sport rapidă, cu un aspect atractiv și control radio, dedicată super-eroului preferat al tuturor și celor mai înfocați fani ai săi! Mașina se mișcă înainte/înapoi, întoarce la stânga/dreapta, strălucește în lumini colorate și va ocupa foarte repede un loc special în colecția ta de jucării preferate.

·       Dimensiuni pachet în cm: 27 x 1 1 x 1 0

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14434
Add to wishlist
Descriere

Mașină cu radiocomandă în 4 direcții cu interior iluminat Spider este o mașină sport rapidă, cu un aspect atractiv și radio control, dedicată super-eroului preferat al tuturor și celor mai înfocați fani ai săi! Această mașină este perfectă pentru toți fanii tineri și bătrâni ai personajului cărora le place să se distreze cu jucăriile cu control radio.

Mașina se poate deplasa înainte și înapoi, precum și poate vira la stânga și la dreapta, datorită celor patru direcții de mișcare. Este echipată cu un coupe luminos care strălucește în lumini colorate, făcând-o și mai distractivă și mai atractivă pentru a se juca. Această mașină va fi un plus excelent pentru colecția de jucării preferată a oricărui copil.

Dimensiunile pachetului sunt de 27 x 11 x 10 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Mașina este fabricată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Mașina este alimentată de 3 baterii AA, care nu sunt incluse în kit. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA, care, de asemenea, nu sunt incluse.

Această mașină este potrivită copiilor de peste 3 ani cărora le place să se distreze cu jucăriile cu control radio. Este ușor de gestionat și oferă multe ore de distracție și divertisment. Mașina este fabricată în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării de copii ideală pentru un băiat, această mașină cu telecomandă este alegerea perfectă. Acesta va oferi copilului dumneavoastră nu numai divertisment, ci și posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea. Mașina luminoasă Spider este un cadou ideal pentru orice mic fan al supereroilor și al mașinilor cu telecomandă pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14434

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13064
23,18 Lei (Fara TVA)
27,58 Lei (incl. TVA)
Unicorni drăguți de cauciuc - mari și mici și o mașină, care cu siguranță va atrage atenția oricărei fetițe. Setul este o completare minunată la colecția ta de jucării și va deveni foarte repede o distracție...
Referinta: 14467
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
O mașină mică din metal cu un aspect retro atrăgător, potrivită pentru jocuri distractive pentru copii sau pentru tații colecționari. Pachetul contine in total 24 de mașini cu tracțiune spate - 4 modele distribuite...
Referinta: 19069
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde în stare umflată sau dezumflată, iar imaginile personajelor preferate provoacă zâmbete și fac jocurile și mai distractive!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare