×

MAȘINĂ DE CURSE RADIOCOMANDĂ ÎN 4 CĂI

O mașină sport uimitoare ce are un aspect atractiv și control radio, dedicată tuturor micilor fani ai vitezelor extreme! Mașina se mișcă înainte/înapoi, face stânga/dreapta, are lumini și va ocupa foarte repede locul de mândrie în colecția ta de jucării preferată!

·       Culoare: portocaliu, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 39 x 8 x 26,5

·       Alimentare pentru mașină: 3 x 1,5 VA A  baterii (nu sunt incluse)

·       Alimentare pentru telecomandă: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Оранжево
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14516
Add to wishlist
Descriere

O mașină de curse cu radiocomandă în 4 direcții este o jucărie uimitoare care va încânta orice mic fan al mașinilor rapide și al vitezelor extreme. Această mașină cu telecomandă este perfectă pentru joacă și distracție în timp ce dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea copiilor.

Mașina are un aspect atractiv care va atrage atenția oricărui pasionat de mașini mici. Este disponibil în două culori strălucitoare - portocaliu și albastru, care fac jucăria și mai atractivă. Această mașină este perfectă pentru băieții care iubesc mașinile rapide și extreme.

Mașina se deplasează înainte și înapoi, precum și virează la stânga și la dreapta, datorită comenzii radio. Acest lucru permite copiilor să controleze mișcarea mașinii și să se distreze cu ea în orice moment. Mașina este echipată cu lumini care îl fac și mai realist și mai distractiv de jucat.

Mașina de curse cu telecomandă este fabricată din plastic non-toxic de înaltă calitate, sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii pasionați de mașini. Mașina este ușoară și confortabil de ținut, ceea ce permite copiilor să o conducă ușor și fără probleme.

Nu ratați ocazia de a adăuga această mașină rapidă cu telecomandă la colecția de jucării preferate a copilului dumneavoastră. Îl va distra și distra în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14516

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12411
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 cuburi cu model, fiecare cu două găuri și un total de 6 elemente în formele corespunzătoare. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru cel mic să potrivească formele...
Referinta: 12263
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
Rucsac grozav albastru-verde, potrivit pentru fete și băieți. Iar in interior vei găsi o surpriza - rucsacul se transforma într-o bucătărie compacta cu toate accesoriile necesare: oala, tigaie, tacâmuri/ustensile de...
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare