×

RADIOCOMANDĂ VERDE DISCO JEEP 2 CĂI

Un jeep verde cu telecomandă special conceput pentru fanii super-eroului și ai aventurilor sale. Vine cu un aspect atractiv, mișcare înainte/înapoi și lumini 3D distractive vor face jocurile și mai distractive și mai interesante!

·      Dimensiuni pachet în cm: 28 x 10 x 9,5

·      Alimentare pentru mașină: 3 x 1,5 VA A  baterii (nu sunt incluse)

·      Alimentare pentru telecomandă: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14540
Add to wishlist
Descriere

Un jeep verde cu radiocomandă cu două căi este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc jeep-urile și supereroii. Este special conceput pentru a oferi celor mici aventuri uimitoare și distracție fără sfârșit.

Cu aspectul său atractiv, acest jeep cu telecomandă va impresiona orice copil. Jucăria este realizată din plastic non-toxic, care este sigur și asigură o utilizare de lungă durată.

Acest jeep radiocontrolat este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este o modalitate ideală de a dezvolta abilitățile motorii și coordonarea unui copil, oferindu-i posibilitatea de a conduce jeep-ul la alegere. Cu ajutorul telecomenzii, cei mici o pot deplasa înainte, înapoi, ceea ce îi face să se simtă niște adevărați șoferi.

Acest model are, de asemenea, lumini 3D distractive care fac jocul și mai distractiv și mai intrigant. Ele creează o atmosferă realistă și le permit copiilor să se cufunde în lumea supereroilor lor preferați și în aventurile lor.

Acest jeep verde cu radiocomandă cu două căi este un cadou ideal pentru orice băiat care iubește jeep-urile și jocurile în aer liber. Oferă oportunități nesfârșite de distracție și divertisment, dezvoltând în același timp imaginația și creativitatea copilului.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14540

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Hulk
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19071
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O minge de fotbal dedicată super-eroului tău preferat și celor mai înfocați fani ai săi! Atrăgătoare și colorată cu siguranță va atrage atenția fiecărui copil, iar jocurile vor fi mai mult decât distractive!...
Referinta: 03813
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
Păpuși drăguțe în confetti. Împingeți bastonul de plastic în sus pentru a „împușca” păpușa și vedeți ce se întâmplă! Fă o colecție cu toate păpușile și distrează-te!  Sunt disponibile individual sau în cutie (18...
Referinta: 02581
13,02 Lei (TVA inclus) 8,20 Lei (Fara TVA) 25%
9,76 Lei (incl. TVA) 13,02 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu un monstru strălucitor. Faceți o colecție a tuturor figurilor și jucați scene din film. Sau inventează-ți propriul scenariu. Totul este în mâinile tale! ·      Înălțimea...
Referinta: 05647
20,63 Lei (Fara TVA)
24,55 Lei (incl. TVA)
Un set de pistol interesante cu săgeți moi, două butoiașe și o țintă - grozav pentru jocul solo sau bătălii distractive cu prietenii. Distrează-te după bunul plac și fii calm - nu vei fi rănit, pentru că săgețile sunt...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare