×

SET DE CONSTRUCTOR - MAȘINI DE CONSTRUCȚII 137 PIESE

Un joc de construcție distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 137 de piese pentru a asambla mașinile de construcții prezentate pe partea din față și din spate a cutiei - partea din față întâi, apoi cealaltă. Bineînțeles că nu te poți lipsi de muncitori - cei doi omuleți sunt așezați în jurul mașinilor, împreună cu uneltele lor. Folosește instrucțiunile detaliate și imaginația ta, iar între timp, nu înceta să te distrezi!

·       Număr de piese: 137

·       Dimensiuni pachet în cm: 31 x 4,5 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16133
Add to wishlist
Descriere

Constructorul de mașini de construcții cu 137 de piese este o jucărie distractivă care seamănă cu popularele seturi de construcții LEGO. Acest constructor este potrivit pentru constructori ceva mai avansați și oferă multe posibilități de asamblare a diferitelor mașini de construcții.

În interiorul cutiei, veți găsi 137 de piese pentru a asambla mașinile de construcție care sunt prezentate pe partea din față și din spate a cutiei. Mai întâi trebuie să asamblați o mașină, apoi treceți la asamblarea celeilalte. De asemenea, sunt incluși și doi omuleți pe care îi puteți plasa în jurul mașinilor, împreună cu uneltele lor.

Pentru a-ți ușura munca, în kit există instrucțiuni detaliate care te vor ghida cum să asamblezi fiecare parte a mașinilor. Cu toate acestea, vă puteți folosi și imaginația pentru a crea modele unice și a modifica mașinile după bunul plac.

Constructorul conține 137 de piese, ceea ce îl face suficient de variat și interesant pentru a te juca. Dimensiunile ambalajului sunt de 31 x 4,5 x 23 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Materialul folosit pentru fabricarea constructorului este plasticul netoxic, care este sigur pentru copii.

Acest constructor este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani care au experiență în asamblarea unor jucării similare. Acesta va dezvolta abilitățile tehnice și imaginația copiilor, încurajându-i să creeze și să experimenteze cu diferite modele de mașini de construcție.

Constructorul de mașini de construcții cu 137 de piese este fabricat în China și este un cadou ideal pentru băiețeii cărora le place să asambleze și să se joace cu mașini de construcții. Oferă distracție și divertisment pentru copii, încurajându-i să fie creativi și să își exprime ideile prin asamblarea mașinilor de construcție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16133

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13088
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O păpușă mică de plastic cu cap de cauciuc, îmbrăcată în haine cu model. Vine cu un scuter și într-un rucsac transparent cu fermoar, care face ca depozitarea și transportul păpușii să fie o ușoară. În plus, rucsacul...
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare