×

PUZZLE TETRIS DIN LEMN 4 TIPURI

Dacă ești fan al jocurilor logice și al puzzle-urilor, avem ceva cu adevărat special pentru tine - un puzzle din lemn Tetris care cu siguranță îți va capta atenția! Este format dintr-o placă de stivuire și blocuri multicolore de diferite forme. Și pentru a face și mai distractiv, blocurile fiecărui puzzle individual sunt pictate cu imagini diferite - respectiv vehicule, 2 tipuri de animale și profesii. Scopul este de a umple terenul de joc prin potrivirea tuturor elementelor fără a lăsa spații goale. Dacă rămâneți blocat, utilizați diagrama de aranjare corectă de pe spatele puzzle-ului. Și, așa cum este tipic pentru jucăriile Montessori, pe lângă faptul că sunt din lemn și multă distracție, sunt și educative, pentru că dezvoltă o mulțime de calități utile la adolescenți - memorie, gândire spațială, concentrare, răbdare și ce nu!

·       Tip: 4 - alegeți din butoanele radio

·       Dimensiuni in cm: 15 x 1 x 22

·       Material: lemn

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • Vehicule
  • Oameni și profesii
  • Animale exotice
  • Animale acvatice
in stoc
Referinţă:
16193
Add to wishlist
Descriere

Puzzle din lemn Tetris este jocul de logică perfect pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile. Acest puzzle educațional oferă nu numai distracție, ci și o oportunitate de a dezvolta calități importante precum memoria, gândirea spațială, concentrarea și răbdarea.

Wooden Tetris este creat din lemn de înaltă calitate și oferă patru tipuri diferite de puzzle-uri. Fiecare joc constă dintr-o tablă de stivuire și blocuri colorate de diferite forme. Pentru a face jocul și mai distractiv, blocurile fiecărui puzzle sunt pictate cu imagini diferite - vehicule, animale și profesii.

Scopul jocului este de a umple terenul de joc potrivind toate elementele fără a lăsa spații goale. Dacă rămâneți blocat, puteți utiliza diagrama de aranjare corectă pe care o veți găsi pe spatele puzzle-ului. Vă ajută să dezvoltați gândirea logică și capacitatea de rezolvare a problemelor.

Tetrisul din lemn nu oferă doar distracție și divertisment, ci este și un cadou ideal pentru fetele și băieții de peste 3 ani. Nu numai că îi va distra, dar îi va ajuta și să-și dezvolte abilități și calități importante care le vor fi utile pe tot parcursul vieții.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a vă dezvolta abilitățile cu acest minunat puzzle din lemn Tetris. Este un cadou ideal pentru fetele și băieții care iubesc jocurile de logică și se bucură de provocarea de a rezolva puzzle-uri. Comanda acum și bucură-te de ore de distracție și educație!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16193

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12296
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor de tip „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiuni pachet in cm: 26 x 28,5 ·...
Referinta: 12460
3,29 Lei (Fara TVA)
3,92 Lei (incl. TVA)
O greblă pentru copii cu care poți strânge frunze uscate în grădina bunicii sau poți face brazde frumoase în nisipul de pe malul mării. Este confectionată din plastic deschis in culori vii si are o marime potrivita...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare