×

JENGA DIN PLASTIC

Joc distractiv de familie cu 45 de blocuri de plastic împărțite în 5 culori. Cum să joci? Mai întâi construiește turnul - plasează 3 blocuri pe fiecare etaj pentru un total de 15 etaje. Fiecare etaj este dispus în unghi drept față de cel precedent. Jocul începe cu „constructorul” turnului luând un bloc de la orice nivel, minus cel de sus, și plasându-l deasupra, din nou în unghi drept cu blocurile de sub el. Un etaj nou nu este început înainte ca cel de sub el să fie construit, adică toate cele 3 blocuri sunt plasate. Ideea este să operați cu o singură mână. Participantul care dărâmă turnul pierde jocul și trebuie să îl construiască pentru următorul.

·       Dimensiuni pachet în cm: 14,5 x 4,5 x 20

·       Înălțimea turnului în cm: 14

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16044
Add to wishlist(1)
Descriere

Plastic Jenga este un joc distractiv de familie conceput special pentru copii. Este o versiune modernă a jocului clasic Jenga, care este cunoscut pentru abordarea sa strategică. Acum, copiii se pot bucura de acest joc potrivit vârstei și nivelului lor de calificare.

Jocul include 45 de blocuri de plastic împărțite în 5 culori diferite. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii, care se pot distra creând turnuri colorate.

Jocul se joacă după cum urmează: mai întâi trebuie să construiești turnul, plasând 3 blocuri pe fiecare etaj pentru a obține un total de 15 etaje. Fiecare etaj este dispus în unghi drept față de cel precedent. Jocul începe cu „constructorul” turnului care scoate un bloc de la orice nivel, minus cel de sus, și îl plasează deasupra, din nou în unghi drept cu blocurile de sub el. Un etaj nou nu este început înainte de construirea celui precedent, adică. că toate cele 3 elemente sunt plasate. Ideea este să operați cu o singură mână. Participantul care dărâmă turnul pierde jocul și trebuie să aranjeze blocurile pentru jocul următor.

Acest jenga este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Acest lucru îl face potrivit pentru copiii peste 6 ani, care se pot distra și își pot dezvolta abilitățile de strategie și concentrare.

Plastic Jenga este perfect pentru jocuri de familie și distracție. Nu numai că îi va distra pe copii, dar îi va încuraja și să-și dezvolte abilitățile de logică, concentrare și strategie. Acest joc de masă este o modalitate perfectă de a petrece timp de calitate cu familia și de a te distra împreună. Indiferent dacă te joci acasă sau în aer liber, Jenga din plastic îți va oferi multe ore de distracție și râs.

Nu ezita sa cumperi Jenga din plastic pentru copiii tai sau ca un cadou pentru un prieten sau o ruda. Este jocul perfect de familie care vă va aduce multă bucurie și distracție. Adună întreaga familie în jurul mesei și bucură-te de jocul care te va reuni și te va distra. Plastic Jenga este jocul care te va captiva și te va face să revii la el din nou și din nou.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16044

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19070
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată....
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12124
24,55 Lei (TVA inclus) 15,47 Lei (Fara TVA) 25%
18,41 Lei (incl. TVA) 24,55 Lei
-25%
Oglindă roz pentru domnișoarele cărora le place să se înfrumusețeze. Introduceți bateriile pentru a auzi că oglinda produce o melodie, iar fundița din partea de sus emite o lumină intermitentă. ·       Dimensiunile...
Referinta: 09313
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină pe un arc. La atingerea unui buton, pisoiul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bagheta și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 29 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare