×

SNOOKER ROȘU MARE

O masă de biliard de masă care arată exact ca cea reală! Potrivit pentru utilizare de către copii și adulți și pentru jocuri distractive acasă, în parc, la piscină sau oriunde doriți!

Contine: 10 + 1 bile, 2 stalpi, triunghi.

·       Dimensiuni pachet în cm: 56 x 3 x 36

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
06411
Add to wishlist
Descriere

Masa de biliard, conceputa special pentru copii. Această mini masă de biliard este perfectă pentru băieții și fetele cărora le place să se joace biliard și doresc să se distreze acasă, în parc sau chiar la piscină. Este un joc care poate aduna întreaga familie în jurul lui pentru distracție și competiție.

Masa de biliard de masă are un design realist și arată exact ca cea reală. Este echipat cu 10 bile, 2 tacuri și un triunghi, care le permite copiilor să joace diferite jocuri de biliard și să-și dezvolte abilitățile și coordonarea.

Această masă de biliard pentru copii este fabricată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea lor. Acest lucru este important, mai ales când vine vorba de jucăriile pe care copiii le folosesc în mod regulat.

Jocul este potrivit copiilor peste 6 ani si este un cadou ideal pentru o zi de nastere sau alta sarbatoare. Nu numai că îi va distra pe copii, dar îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile sociale și motorii. Jocul de biliard necesită strategie, acuratețe și concentrare, care sunt importante pentru dezvoltarea copiilor.

Acest joc de biliard pentru familie este conceput pentru copii și nevoile lor de distracție și dezvoltare. Este completarea perfectă pentru orice creșă și va oferi multe ore de distracție și competiție pentru întreaga familie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06411

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12381
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de...
Referinta: 09960
74,31 Lei (TVA inclus) 46,84 Lei (Fara TVA) 25%
55,74 Lei (incl. TVA) 74,31 Lei
-25%
Îți plac dinozaurii? Da? Apoi cu siguranță veți recunoaște brahiosaurul și pterodactilul în marele nostru kit. Există, de asemenea, un cuib cu ouă pentru a completa sentimentul realist și pentru a fi purtat pe deplin...
Referinta: 02889
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 7 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare