×

COARDĂ DE SĂRIT CU ANIMALE

Coardă pentru copii cu manere vesele din plastic, ideala pentru sporturi in aer liber. Și de ce nu acasă! Ușoară și confortabilă de ținut cu mâinile mici, va contribui la menținerea unei bune condiții fizice și va provoca nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor!

·       Culoare: albastru, roz, galben

·       Dimensiunile pachetului in cm: 13,5 x 18

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Galben
Produs disponibil cu alte optiuni
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
06986
Add to wishlist(1)
Descriere

Coarda de sărit pentru copii este distracția perfectă pentru copiii care iubesc jocurile în aer liber. Oferă oportunități nesfârșite de divertisment, în timp ce îi ajută pe copii să mențină o condiție fizică bună.

Această frânghie este echipată cu mânere distractive din plastic, care sunt perfecte pentru mâinile mici ale copiilor. Sunt ușoare și confortabil de ținut, ceea ce asigură că copiii se vor distra fără probleme și fără să obosească rapid. Funia este fabricata din material textil, ceea ce o face puternica si durabila.

Această frânghie pentru copii este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este disponibil în trei culori diferite - albastru, roz și galben. Acest lucru le permite copiilor să aleagă culoarea preferată și să se distreze cu frânghia într-un stil care se potrivește gusturilor și preferințelor lor.

Coarda pentru copii este un sport ideal în aer liber. Copiii îl pot folosi în grădină, pe plajă, în parc sau oriunde atâta timp cât există suficient spațiu pentru a se juca. Este completarea perfectă pentru jocurile pentru copii și va oferi nenumărate ore de distracție și distracție.

Această frânghie distractivă poate fi folosită și acasă. Copiii îl pot folosi în creșă sau în camera de zi minunată, creându-și propriile zone de joacă.

Această frânghie pentru copii este potrivită copiilor peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța copiilor și este fabricat din materiale non-toxice. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire.

Cu frânghia, copiii se vor distra și se vor mișca activ. Este jucăria perfectă pentru joacă în aer liber și în interior și va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor. Indiferent dacă copiii se distrează singuri sau cu prietenii, această frânghie îi va energiza și îi va face să se simtă fericiți și entuziasmați.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06986

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...
Referinta: 12230
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Servietă din plastic albastru, cu fermoar și mâner. Deschideți-l și se va transforma instantaneu într-un adevărat cabinet stomatologic pe două etaje! Aranjați parchetul și mobilierul, lipiți autocolantele în locurile...
Referinta: 16129
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv cu diferite tipuri de animale. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare