×

ȚESTOASĂ CU ROȚI PENTRU ÎMPINS

Jucărie de țestoasă din plastic pentru copii, concepută pentru copii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea în picioarele mici. Jucăria este ușor de utilizat deoarece are un mâner lung cu un capăt confortabil de împins. Când se mișcă, sună, iar țestoasa își mișcă capul și picioarele la stânga și la dreapta. Pe spate este o țestoasă drăguță care se mișcă și ea. Distracție grozavă pentru cei mici, plină de multe emoții pozitive și bucurie pură!

·      Dimensiuni pachet in cm: 28 x 27

·      Dimensiuni broasca testoasa in cm: 22 x 18 x 13

·      Lungimea mânerului în cm: 50

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 18 luni.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12504
Add to wishlist
Descriere

Căruciorul „Turtle” este jucăria perfectă de plastic pentru copii, concepută pentru cei mici. Nu numai că îi ajută pe picioarele mici să învețe să meargă, dar le dezvoltă și echilibrul, coordonarea și încrederea.

Această jucărie este extrem de ușor de utilizat datorită mânerului lung cu un finisaj de prindere confortabil. Acest lucru le permite copiilor să se simtă confortabil și în siguranță pe măsură ce avansează.

Când copilul împinge căruciorul sună, ceea ce îl distrează și îi oferă un plus de motivație pentru a continua să meargă înainte. Dar cel mai interesant lucru este că țestoasa se mișcă în stânga și în dreapta mișcându-și capul și picioarele. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii.

În plus, există o țestoasă drăguță pe spatele țestoasei care se mișcă și ea. Acest lucru adaugă un element suplimentar de distracție și entuziasm pentru copii.

Mașina de împingere „Turtle” este jucăria ideală pentru cei mici. Nu numai că îi distrează, dar le oferă și posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este puternic și durabil, astfel încât copiii îl pot folosi mult timp.

Această jucărie pentru copii este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este cadoul perfect pentru bebelușul tău sau pentru copilul unui prieten sau rude.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12504

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09960
74,31 Lei (TVA inclus) 46,84 Lei (Fara TVA) 25%
55,74 Lei (incl. TVA) 74,31 Lei
-25%
Îți plac dinozaurii? Da? Apoi cu siguranță veți recunoaște brahiosaurul și pterodactilul în marele nostru kit. Există, de asemenea, un cuib cu ouă pentru a completa sentimentul realist și pentru a fi purtat pe deplin...
Referinta: 09983
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Un dinozaur în cușcă - în special pentru micii fani ai acestor animale dispărute de mult, dar încă atrăgătoare. Alegeți între Stegosaurusul erbivor și micul Velociraptor prădător, fiecare dintre acestea fiind un plus...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare