×

LEAGĂN DE LEMN

Un leagăn colorat cu sezut din lemn și frânghii puternice, cu care vom încânta copiii ceva mai mari - cei peste 5 ani.Potrivit pentru montare în curte sau pentru agățat de tavan acasă. Cel mai minunat cadou care va aduce bucurie și nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor!

Sarcina maxima - 40 kg.

·      Dimensiuni in cm: 30 x 30 x 25

·      Material: plastic netoxic, lemn

·      Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
63,69 Lei (incl. TVA)
53,52 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
59073
Add to wishlist
Descriere

Leagănul din lemn este produsul perfect pentru copii, care îi va încânta și îi va distra în aer liber sau în interior. Este colorat și are un scaun din lemn și frânghii puternice care asigură siguranța și confortul copiilor. Acest leagăn este conceput pentru copiii mai mari, cu vârsta de 5 ani în sus și este perfect pentru a se instala în curte sau agățat de tavan acasă.

Cel mai mare aspect al acestui leagăn din lemn este că este cadoul perfect care va aduce bucurie și nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor. Copiilor le place să se leagăn, iar acest leagăn este modalitatea perfectă de a le oferi distracție și distracție. Se vor bucura de libertatea de mișcare și își vor dezvolta echilibrul și coordonarea pe măsură ce se legănează înainte și înapoi.

Leagănul din lemn pentru copii este realizat din plastic și lemn non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de puternic și rezistent la influențele externe. Este conceput pentru a rezista la o sarcină maximă de până la 40 kg, ceea ce îl face potrivit pentru copii de diferite vârste și greutăți.

Leagănul este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu copilul tău. Nu numai că îl va distra, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile fizice și coordonarea. Copiilor le place să se joace în aer liber, iar acest leagăn este accesoriul perfect pentru a-i menține distrați și activi.

Indiferent dacă îl instalați în curte sau îl agățați de tavan acasă, leagănul din lemn va crea o atmosferă confortabilă și distractivă. Copiii se vor bucura de aer curat și se vor distra cu prietenii sau singuri. Acest leagăn de frânghie este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu copilul tău și de a crea amintiri de neuitat.

Nu ezita sa daruiesti leaganul din lemn copilului tau sau unei persoane dragi. Este cadoul perfect care îi va încânta și le va oferi distracție fără sfârșit. Copiilor le place să se leagăn, iar acest leagăn din lemn este modalitatea perfectă de a le oferi această plăcere.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59073

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14473
13,49 Lei (Fara TVA)
16,05 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto distractiv cu o platformă mobilă care transportă 2 jeep-uri de poliție. Jucăria are un mecanism de inerție, ceea ce o face și mai interesantă și de dorit! Combinațiile de culori variază și pot fi...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...
Referinta: 16106
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare