×

SET DE UNGHII ȘI MACHIAJ

Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac glisant, unghii false roz, ruj, lac de unghii și o bareta.

·      Dimensiuni pachet în cm: 22 x 5 x 18

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
17,75 Lei (incl. TVA)
14,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12350
Add to wishlist
Descriere

Setul de unghii și machiaj într-o cutie este jucăria perfectă pentru micile prințese cărora le place să se înfrumusețeze și să se simtă speciale. Acest set de machiaj pentru copii oferă tot ce ai nevoie pentru a deveni o adevărată regină a oricărei petreceri.

Paleta specială cu 6 culori de fard de ochi este perfectă pentru a crea diferite machiaje și efecte. Micile prințese se pot distra combinând diferitele culori și creând look-uri unice. Oglinda trandafiri cu capac glisant este un plus elegant si practic pentru setul.

Unghiile false roz sunt perfecte pentru a adăuga o notă finală aspectului. Sunt ușor de pus și de scos și permit micilor prințese să se simtă ca niște adevărate doamne. Rujul și lacul de unghii sunt în culori strălucitoare și la modă, care completează aspectul și îl fac și mai izbitor.

Setul include si o bareta de par care poate fi folosita pentru a crea diferite coafuri si pentru a adauga si mai mult stil aspectului micilor printese. Acest set cosmetic pentru copii pentru fete este perfect pentru joacă și distracție, dar este și o modalitate excelentă de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor.

Acest set de unghii și machiaj este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se îmbrace și să se simtă ca o adevărată prințesă. Cu el, copiii se pot distra și își pot dezvolta abilitățile creative în timp ce se simt speciali și unici.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12350

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...
Referinta: 06992
5,13 Lei (TVA inclus) 3,23 Lei (Fara TVA) 25%
3,85 Lei (incl. TVA) 5,13 Lei
-25%
Set de 3 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-un tub de plastic transparent. Sunt un plus grozav la arsenalul tău de distracție de vară pentru a te juca în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 05714
33,89 Lei (Fara TVA)
40,33 Lei (incl. TVA)
O pușcă din plastic cu o lunetă și suport optic pe care nu o poți rata! Marcați-vă ținta, țintiți și trageți! Setul este conceput pentru copii adulți și părinți imaginativi. Conține 10 cartușe ușoare cu vârf de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare