×

KIT MANICHIURĂ CU PILĂ ELECTRICĂ

Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Arată complet realist și conține tot ce aveți nevoie pentru niște unghii cu aspect grozav: o pilă electrică roz cu 3 atașamente și o altă pilă obișnuită în formă de inimă; 2 culori de lac pe baza de apa + lac de top, care se indeparteaza extrem de usor; brocart - 2 culori; unghii artificiale roz; perie pentru curățarea unghiilor ; și chiar și un separator strălucitor de degete. Acum pornește-ți imaginația și creează cele mai frumoase unghii din lume!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32,5 x 4 x 24,5

·       Material: ingrediente non-toxice, plastic

·       Alimentare pentru fișier: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
38,51 Lei (incl. TVA)
32,36 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13108
Add to wishlist
Descriere

Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Este perfectă pentru micile prințese cărora le place să aibă grijă de unghiile lor și să se distreze cu produse de înfrumusețare. Acest set de cosmetice pentru copii pentru fete îi va oferi copilului tău ore de distracție și creativitate.

Setul include o pila electrica roz cu 3 atasamente care il vor ajuta pe copilul tau sa isi pregateasca unghiile pentru vopsit. Arată complet realist și este ușor de utilizat. In plus, setul include si o alta pila simpla in forma de inima, care poate fi folosita pentru modelarea unghiilor.

Pentru a realiza manichiura perfecta, setul include si 2 culori de lac pe baza de apa. Aceste lacuri sunt sigure pentru utilizare de copii și sunt ușor de îndepărtat. De asemenea, sunt adăugate brocarde în două culori diferite care pot fi folosite pentru a crea diferite modele și efecte pe unghii.

Pentru a obține finisajul perfect, setul include și unghii artificiale roz. Sunt ușor de pus și pot fi reutilizate. Cu ajutorul periei de curățare a unghiilor, copilul dumneavoastră poate îndepărta reziduurile de lac și își poate păstra unghiile curate și ordonate.

Dar asta nu este tot! Setul include, de asemenea, un separator de degete lucios care poate fi folosit pentru a obține pedichiura perfectă. Astfel copilul tau poate crea cele mai frumoase unghii din lume si se poate simti ca o adevarata printesa.

Acest set de manichiura este potrivit copiilor peste 6 ani si este un cadou ideal pentru fetitele care adora sa aiba grija de sine si sa se distreze cu produse de infrumusetare. Cu acest set, copilul tău se va putea distra, își va dezvolta imaginația și va putea crea modele uimitoare pe unghii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13108

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09957
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de joc care te va duce înapoi la epoca dinozaurilor. Conține 12 specii din aceste creaturi preistorice, realizate din materiale complet sigure și gata pentru jocuri distractive ore întregi. ·...
Referinta: 05739
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O armă mare cu un aspect atrăgător și un soldat care vibrează, luminează și scoate sunete complet realiste imediat ce apeși pe trăgaci. Nu te poți plictisi cu ea și vei fi cu siguranță câștigătorul în fiecare joc de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare