×

URSULEȚ DE PLUȘ CU FUNDIȚĂ ȘI EMBLEMĂ 62 CM

Această jucărie este un cadou perfect pentru copiii și adulții tineri, bătrâni și chiar mai mari! Are la gât o panglică, iar pe piept - emblema ursului brodată . Este mare, moale și drăguț și va deveni foarte repede cel mai bun prieten al tău pe care să-l îmbrățișezi!

·       Culoare: bej, maro, gri

·       Dimensiune si in cm: 62

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
118,31 Lei (incl. TVA)
99,42 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Bej
  • Gri
  • Maro
in stoc
Referinţă:
21279
Add to wishlist
Descriere

Un ursuleț de pluș este cadoul perfect pentru toate vârstele. Este realizat din pluș de înaltă calitate, ceea ce îl face moale și plăcut la atingere. Cu panglica sa simpatica pe gat si emblema ursului brodata pe piept, acest urs emana tandrete si dragute.

Culorile in care este disponibil ursuletul sunt bej, maro si gri. Aceste culori sunt clasice și potrivite pentru orice stil de interior și mobilier. Datorită dimensiunilor sale de 62 cm, acest urs este suficient de mare pentru a fi iubit și îmbrățișat de copii mici și mari, precum și de adulți.

Este fabricat 100% din poliester, ceea ce il face foarte moale la atingere. Ursulețul a fost creat cu mare atenție la detalii, făcându-l și mai special. Logo-ul ursului brodat pe piept îi conferă un aspect unic și elegant.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui ursuleț este că poate fi spălat până la 30°C. Acest lucru îl face foarte practic și ușor de întreținut. Îl puteți spăla atunci când este necesar și îl puteți păstra întotdeauna curat și proaspăt.

Această drăguță este un cadou ideal pentru orice ocazie - ziua de naștere, ziua onomastică, Crăciun sau doar ca o surpriză pentru cei dragi. El va înveseli pe oricine îl prinde și va deveni cel mai bun prieten pe care să-l îmbrățișeze și să iubească. Indiferent de vârstă, un ursuleț cu panglică îți va aduce bucurie și zâmbete.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21279

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06666
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii maeștri. Veți găsi clești, o cheie, o șurubelniță, un ciocan, elemente de fixare - tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru unul mai...
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 12362
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un mini flaut din lemn în culori vesele care cu siguranță va atrage atenția oricărui copil cu afinitate pentru muzică. Robust, ușor și confortabil pentru mâinile mici, flautul colorat va aduce ore în șir de distracție...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare