×

SET DOCTOR ANATOMIA OMULUI

Cunoașteți organele și părțile corpului? Și știi exact unde sunt? O interpretare ușor diferită, dar infinit de distractivă a jocului preferat al tuturor copiilor - „Unchiul Doctor”. Încercați să găsiți locurile exacte ale diferitelor elemente pentru a completa figura!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 36 x 4 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China  

Citeste mai multArata mai putin
25,70 Lei (incl. TVA) 34,26 Lei
-25%
34,26 Lei (TVA inclus) 21,59 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
12309
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul Doctor Anatomie Umană este jucăria perfectă pentru copii care îi va oferi copilului dumneavoastră o experiență incitantă și educativă. Această trusă medicală oferă posibilitatea de a afla despre organele și părțile corpului într-un mod distractiv și interactiv.

Jucăria este inspirată din jocul preferat al tuturor copiilor – „Unchiul Doctor”. Dar acest set de doctor este puțin diferit și oferă distracție fără sfârșit. Copilul dumneavoastră va trebui să găsească locurile potrivite ale diferitelor elemente pentru a completa figurina. Aceasta este o modalitate excelentă pentru ei de a afla unde sunt situate diferitele organe și părți ale corpului.

Setul Doctorului „Anatomia Umană” este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copilul dumneavoastră.

Aceste jucării medicale nu numai că vă vor distra copilul, dar îl vor ajuta și să-și dezvolte imaginația, abilitățile motorii și cunoștințele despre corpul uman. Prin joc, copiii pot afla despre diferitele organe și părți ale corpului, precum și despre funcția și locația acestora.

Acest set de doctor este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Oferă jocuri de rol care vă vor distra și educa copilul. Poate fi folosit atât independent, cât și în jocuri de grup cu alți copii.

Trusa medicului de anatomie umană este fabricată cu înaltă calitate și atenție la detalii. Este conceput pentru a oferi copiilor divertisment și educație într-unul. Acesta este cadoul perfect pentru copilul tau care se va distra si va invata multe lucruri noi despre corpul uman.

Nu ezita sa ii oferi copilului tau setul educational „Anatomia umana”. Îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și cunoașterea corpului uman.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12309

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19104
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Un cățeluș moale de pluș alimentat de baterii care merge - înainte și înapoi, își mișcă capul, dă din coadă și latră. Și astfel încât distracția să fie 100 la sută - câinele vine cu o cușcă de casă, un bol de mâncare...
Referinta: 13051
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Păpușă blondă îmbrăcată într-o rochie superbă și cu o coroniță pe cap. Este atât de fermecătoare încât va cuceri instantaneu inima fiecărei mici prințese, iar jocurile vor fi mai mult decât distractive! Culorile și...
Referinta: 13121
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O paletă de machiaj în forma unei girafe colorate cu capac glisant pe care micile zâne o vor aprecia. Paleta are 3 sertare, iar fiecare sertar conține un tip diferit de machiaj și anume umbre, fard de obraz și luciu....
Referinta: 82008
15,17 Lei (Fara TVA)
18,06 Lei (incl. TVA)
Cântă un cântec de leagăn păpușii tale. Și de ce să nu-i spui o poveste înainte de culcare pentru a face sfârșitul zilei și mai fabulos! Datorită formei geometrice a picioarelor, patul balansoar se va balansa mult...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare