×

SET DENTIST CU PANER

Un set distractiv cu paner care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 24 x 30,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
20,30 Lei (incl. TVA)
17,06 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12373
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de dentist cu paneer într-un plic este jucăria perfectă pentru toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Acest set distractiv de jucării pentru doctor și stomatolog vă va duce în lumea medicinei și vă va permite să experimentați rolul unui adevărat profesionist medical.

Compus dintr-o varietate de instrumente și accesorii pentru medici și stomatologi pentru copii, acest set de doctor pentru copii este completarea perfectă pentru orice joc de simulare. Include tot ce aveți nevoie pentru a deveni unchiul doctor. Fiecare articol este fabricat din plastic de calitate non-toxic, care este sigur pentru copii.

Acest set de joacă pentru doctor nu este doar distractiv, ci și educațional. Copiii pot învăța să fie responsabili și grijulii față de ceilalți având grijă de „pacienții” lor. Ei pot învăța să ia temperatura, să asculte bătăile inimii și să facă examinări simple. Aceasta este o modalitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile sociale și de comunicare, precum și de a învăța să aibă grijă de sănătatea lor.

Această trusă dentară este concepută pentru a oferi copiilor distracție și educație într-unul. Lăsați copilul să se bucure de a fi medic și să-și dezvolte abilitățile și imaginația cu acest set distractiv și educativ.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12373

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16092
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Puzzle pentru copii Plants vs. Zombies pentru toți micii fani ai jocului! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Intră în aventură și apără-ți casa de zombii răi! ·...
Referinta: 16091
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Little Pony puzzle pentru copii pentru toți fanii animației! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Și în timp ce rezolvi puzzle-ul - nu uita să te distrezi! ·...
Referinta: 12529
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Un set de joacă cu instrumente pentru coafor, pe care orice mic pasionat îl va aprecia. Și nu doar un set de coafor! Pentru că pe lângă accesoriile de păr – un mic uscător de păr, un pieptene, role și benzi de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare