×

DOCTOR CU MICROSCOP PE CARTON 2 CULORI

Un set colorat pentru copii care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Și pe lângă faptul că este interesant, să te distrezi cu acest tip de jucării este util și din mai multe motive - înlătură teama de medic-pacient, dezvoltă activitatea mentală, imaginația, încrederea în propriile acțiuni și ce nu!

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 35

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
8,16 Lei (incl. TVA)
6,86 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
12583
Add to wishlist
Descriere

Acest set grozav de joacă pentru doctor include jucării medicale din plastic non-toxic și este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Este disponibil în două culori - roz și albastru - pentru a se potrivi preferințelor fiecărui mic doctor.

Acest set de doctor pentru copii este perfect pentru jocurile de rol, unde copiii pot prelua rolul de Unchiul Doctor și pot efectua diverse proceduri medicale. Ei pot folosi microscopul pentru a privi diferite specimene și a explora lumea din jurul lor.

Aceste jucării medicale nu numai că oferă distracție și divertisment, dar au și beneficii utile pentru copii. Jocul cu ei ajută la eliminarea fricii medic-pacient și la dezvoltarea încrederii în propriile acțiuni. De asemenea, stimulează gândirea și imaginația copiilor, încurajându-i să-și folosească abilitățile pentru a rezolva probleme și a crea diferite scenarii.

Această trusă medicală pentru copii este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să exploreze lucruri noi. Nu numai că îi va distra, dar îi va încuraja și să-și dezvolte abilitățile și abilitățile creative.

Obțineți acest kit medical distractiv și util și lăsați copilul să se bucure de ore întregi de distracție și distracție. Îi va încuraja să-și folosească imaginația și abilitățile creative în timp ce se distrează și joacă rol. Lasă-i să învețe să fie încrezători și curajoși în timp ce se distrează cu acest minunat set de joacă pentru doctor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12583

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 13181
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care te va face sa stralucesti de bucurie! Veți găsi 4 culori de lac de unghii, o pilă cu sclipici, un separator de unghii de la picioare, margele și elastice pentru brățări și...
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare