×

PUDEL DE PLUȘ 2 CULORI 45 CM

Pudel fermecător de pluș, cu ochi mari și panglici îngrijite pe urechi. Este atât de frumos și pufos încât nu poate trece neobservat. 

·      Culoare : alb, roz

·      Dimensiuni: 45 cm

·      Compoziție: poliester

·      Poate fi spălat până la 30 ° C

·      Fabricat în Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
69,76 Lei (incl. TVA)
58,62 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
in stoc
Referinţă:
21528
Add to wishlist
Descriere

POODLE DE PLUȘ CU OCHI DE STICLĂ 2 CULORI 45 CM este o jucărie de pluș fermecătoare care te va încânta prin frumusețea și pufosul ei. Acest pudel de pluș este cățelul perfect pentru oricine iubește jucăriile de plus și dorește să aibă ceva special în colecția lor.

Cu ochii săi mari de sticlă și panglicile îngrijite pentru urechi, acest pudel de pluș emană o tandrețe incredibilă. Culoarea sa albă și roz o fac și mai atractivă și un accesoriu de vis pentru orice copil sau adult.

Măsurând 45 cm, acest pudel de pluș este suficient de mare pentru a fi iubit și îmbrățișat de toată lumea. Textura sa moale și pufoasă o face perfectă pentru îmbrățișare și joacă. Fie că îl folosești ca decor în creșă sau pentru a te juca cu copilul tău, acest pudel de pluș îți va oferi o plăcere nesfârșită.

Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest pudel de pluș este moale și blând la atingere. A fost creat cu mare grijă și atenție la detalii pentru a vă oferi cea mai bună calitate și durabilitate. Poți fi sigur că acest pudel de pluș te va servi mult timp și își va păstra frumusețea și pufosul.

Unul dintre avantajele acestui pudel de pluș este că poate fi spălat până la 30°C. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a-l păstra întotdeauna curat și proaspăt. Doar puneți-l în mașina de spălat și spălați-l pe un ciclu blând. Apoi lăsați-l să se usuce la aer și va fi gata pentru noi aventuri și jocuri.

POODLE DE PLUȘ CU OCHI DE STICLĂ 2 CULORI 45CM este cadoul perfect pentru oricine iubește câinii de pluș și dorește să aibă ceva special în colecția lor. Este perfect pentru copiii și adulții cărora le place să se îmbrățișeze și să se joace cu jucăriile de pluș. Nu ratați ocazia de a asigura acest minunat pudel de pluș și de a vă bucura de plăcere și bucurie nesfârșite.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21528

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14375
11,80 Lei (TVA inclus) 7,44 Lei (Fara TVA) 25%
8,85 Lei (incl. TVA) 11,80 Lei
-25%
Jucărie mică multifuncțională 2 în 1 pentru toți micii constructori – excavator și buldozer. Cupa și încărcătorul frontal sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină! Scoateți...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare