×

TIGRU DE PLUȘ 22 CM

Tigru portocaliu de pluș cu o burtă galbenă și o față care nu poate să nu te facă să zâmbești! Este confectionata dintr-un material placut, moale la atingere, ceea ce îl face automat extrem de potrivit pentru imbratisari. Jucăria preferată și prietenul fidel al copilului tău!

·       Dimensiuni in cm: 22

·       Compozitie: poliester

·       Poate fi curățat cu o cârpă umedă

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
22,73 Lei (incl. TVA)
19,10 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
01058
Add to wishlist
Descriere

Tigrul de pluș 22 cm este jucăria perfectă pentru copilul tău! Această tigroacă umplută cu portocale, cu o burtă galbenă și o față este atât de drăguță, încât nu poți să nu zâmbești. Este confectionata dintr-un material placut, moale la atingere si o face extrem de potrivita pentru imbratisare.

Acest tigru de pluș este însoțitorul perfect pentru copilul tău. Va fi jucăria preferată și prietenul fidel care îi va fi mereu alături. La 22 cm înălțime, are dimensiunea perfectă pentru ca mâinile copiilor să le poată îmbrățișa și să le poarte cu ei peste tot.

Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest tigru de pluș este moale și drăgălaș. A fost creat cu mare atenție la detalii, făcându-l și mai realist. Culoarea portocalie a tigrului este strălucitoare și saturată, iar burta și fața galbenă conferă jucăriei un aspect și mai drăguț.

Acest tigru de pluș este perfect pentru joacă și divertisment. Copilul tău se poate juca cu ea, se poate arunca și prinde, se poate îmbrățișa și mângâia. Este moale și sigur pentru a te juca, făcându-l potrivit pentru copiii de toate vârstele.

Tigrul de pluș este, de asemenea, ușor de curățat. Pur și simplu utilizați o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria de pe suprafața acesteia. Acest lucru îl face practic și convenabil de păstrat curat.

Acest tigru de pluș este fabricat în China cu standarde înalte de calitate. A fost creat cu multă dragoste și grijă pentru a fi jucăria perfectă pentru copilul dumneavoastră. Culoarea sa strălucitoare și materialul moale îl fac irezistibil pentru orice copil.

Ia Tigrul de Plus 22 cm si ofera-i copilului tau momente de joaca si zambete de neuitat. Va fi cel mai bun prieten al copilului tau si il va incanta mult timp. Nu rata ocazia de a avea acest tigru drăguț și drăgălaș în casa ta!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01058

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13095
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Păpușă drăguță de cauciuc cu paie și balon. Aruncă balonul și strânge-l pentru a descoperi surpriza! Și ceea ce este - află singur! Colectează toate păpușile pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant!...
Referinta: 12391
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 figurine luminoase ale unora dintre cei mai iubiți supereroi, pe care fiecare mic fan îl va aprecia! Ele vin cu arme consacrate și un suport pentru a te atrage în aventură și alături de ei în bătălii...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare