×

CĂȚELUȘ MERGĂTOR DE PLUȘ

Un cățeluș de pluș cu lesă care va deveni cel mai bun partener de joacă al copilului tău! Poate să meargă, să dea din coadă și să latre – la fel ca un câine adevărat! Haina lui este confectionata dintr-un material placut la atingere si potrivit pentru mangaiere. Cățelușul drăgălaș este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale!

·       Dimensiuni pachet in cm: 18 x 10 x 15

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19149
Add to wishlist
Descriere

Câinele de pluș care se plimbă cu lesă este jucăria perfectă pentru copilul tău! Este conceput pentru a fi cel mai bun prieten al fiecărui copil, gata să se distreze și să se joace cu el. Acest catelus este facut cu mare atentie la detalii pentru a arata ca un caine adevarat.

Una dintre cele mai amuzante caracteristici ale acestui catelus este ca poate merge. Cu ajutorul a două baterii AA, care nu sunt incluse în pachet, cățelul poate merge mai departe făcând pași realiști. Acest lucru va aduce și mai multă distracție și realism jocului. Copilul tău se va distra urmărindu-l mișcându-se și devine entuziasmat de fiecare pas pe care îl face.

Coada cățelușului se mișcă și ea dând din stânga și dreapta. Acest lucru oferă un realism și mai mare jocului și face cățelul și mai drăguț și mai drăguț.

Cățelul poate latră, ceea ce îl face și mai distractiv și realist. Acest lucru îl va distra pe copilul tău și îl va face să zâmbească și să se distreze cu cățelul.

Blana catelului este confectionata dintr-un material placut la atingere si potrivit pentru mangaiere. Acest lucru îl face și mai dulce și mai moale la atingere. Copilul tău se va bucura de moliciunea blănii și se va simți confortabil și calm atunci când îl mângâi și mângâi.

Dimensiunile pachetului sunt de 18 x 10 x 15 cm, ceea ce il face usor de transportat si depozitat. Il poti lua cu tine oriunde te duci, iar copilul tau va avea ocazia sa se distreze cu el peste tot.

Acest catelus este potrivit pentru copii peste 3 ani. A fost creat cu multă atenție pentru siguranța copiilor și este realizat din materiale non-toxice. Poți fi sigur că copilul tău se va distra și se va juca într-un mediu sigur.

Acest cățeluș de pluș în lesă este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale. Va deveni cel mai bun prieten al copilului tău și îi va aduce multă bucurie și distracție. Lăsați copilul să se bucure de a se juca cu acest cățeluș drăguț și realist!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19149

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09961
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
Dragonul roșu cu aripi din plastic rezistent. Face zgomote înfricoșătoare, deschide gura, iar ochii i se luminează când apeși pe piciorul stâng. Un supliment extraordinar la colecția ta de animale înfricoșătoare, care...
Referinta: 13181
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care te va face sa stralucesti de bucurie! Veți găsi 4 culori de lac de unghii, o pilă cu sclipici, un separator de unghii de la picioare, margele și elastice pentru brățări și...
Referinta: 12362
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un mini flaut din lemn în culori vesele care cu siguranță va atrage atenția oricărui copil cu afinitate pentru muzică. Robust, ușor și confortabil pentru mâinile mici, flautul colorat va aduce ore în șir de distracție...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14502
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de beton pentru copii cu aspect realist, din plastic rezistent. Are un tambur rotativ care este antrenat de la mânerul situat la baza acestuia. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19021
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Mini coș de baschet cu plasă pe care o poți instala oriunde vrei. Conceput pentru fanii tineri și bătrâni ai jocului, acasă, în curte sau chiar la birou. Setul conține două mingi cu care sa îți dezvolți abilitățile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare