×

ELEFANT DE PLUȘ PE BATERIE 2 CULORI

Un elefant de pluș adorabil care va deveni cel mai bun partener de joacă al copilului tău! Poate merge, își mișcă capul și coada și poate scoate sunete la fel ca un elefant adevărat! Haina lui este confectionata dintr-un material placut la atingere si potrivit pentru mângâiere.

Drăguțul animal este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale!

·       Culoare: roz, maro

·       Dimensiuni pachet în cm: 17,5 x 10 x 17,5

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Maro
in stoc
Referinţă:
19164
Add to wishlist
Descriere

ELEFANTUL DE PELUȘ PE BATERIE este o jucărie fermecătoare care va deveni cel mai bun prieten al copilului tău. Acest elefant care se plimbă este jucăria perfectă care îl va distra și dezvolta.

Drăguțul elefant împăiat poate merge, își poate mișca capul și coada și poate scoate sunete la fel ca un elefant adevărat. Acest lucru face ca jocul cu el să fie și mai distractiv și realist. Copilului tău se va bucura să se joace cu acest animal și să simtă că îl plimbă de fapt.

Blana elefantului de plus este confectionata dintr-un material placut la atingere si potrivit pentru mangaiere. Acest lucru îl face un partener ideal pentru copilul dumneavoastră, care se va bucura de moliciunea și confortul jucăriei de pluș. Se va simți îngrijit și în siguranță cu acest animal drăguț alături.

Elefantul umplut este un cadou grozav pentru orice copil iubitor de animale. Va deveni cel mai bun prieten al lui și îi va oferi ore nesfârșite de distracție și distracție. Cu acest pui de elefant, copilul tau va invata responsabilitatea si grija avand grija de jucaria lui de plus.

Elefantul umplut este disponibil in doua culori - roz si maro. Acest lucru îi permite copilului dumneavoastră să aleagă culoarea preferată și să se bucure de joc.

Elefantul de pluș este potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Acest lucru este important deoarece jucăria este adaptată nevoilor de vârstă și capacităților copiilor. Îți va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și imaginația prin joacă și interacțiunea cu puiul de elefant.

Luați elefantul care se plimbă și oferă copilului dumneavoastră momente de distracție și bucurie de neuitat. Va fi cel mai bun prieten al lui si il va incanta cu moliciunea, miscarile si sunetele sale. Lăsați copilul să se bucure de a se juca cu elefantul umplut și să creeze amintiri de neuitat cu el.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19164

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01059
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Jucăria de plus Spongebob este un cadou ideal pentru copiii mici, copiii mai mari și adulții care sunt fani ai personajului îndrăgit. Este confectionat dintr-un material foarte moale, ceea ce il face perfect pentru a...
Referinta: 14357
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare