×

MICROFON CU SELFIE STICK

Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă de extra: 5 butoane – on/off, melodii demo, aplauze, stop, control volum; maner luminos; difuzor; cablu jack pentru conectarea la un smartphone; suport robust; lungime selfie stick reglabila si microfon detasabil. Deci, care este melodia ta preferată?

·       Dimensiuni pachet în cm: 20 x 6 x 38

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
48,52 Lei (incl. TVA)
40,77 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12552
Add to wishlist
Descriere

Microfonul selfie stick este jucăria perfectă pentru fete care le va distra și le va inspira să-și exprime talentele. Acesta este un cadou ideal pentru fanii muzicii tineri și bătrâni, cărora le place să cânte și să se distreze cu prietenii.

Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, copiii pot deveni adevărate vedete. Își pot cânta melodiile preferate și pot face fotografii în timp ce cântă. Acest microfon selfie stick este accesoriul perfect care îi va face să se simtă ca niște adevărate vedete.

Microfonul are multe accesorii care îl fac și mai distractiv și convenabil de utilizat. Are 5 butoane care permit pornirea și oprirea, melodiile demonstrative, aplauze, oprirea și controlul volumului. Mânerul luminos face microfonul și mai atractiv și mai distractiv de jucat. Difuzorul oferă un sunet clar și de calitate care va impresiona toți ascultătorii.

Microfonul are un cablu jack care permite conectarea la un smartphone. Acest lucru înseamnă că copiii își pot înregistra spectacolele și le pot împărtăși prietenilor și familiei. Suportul robust oferă stabilitate și confort atunci când utilizați microfonul. Lungimea reglabilă a selfie stick-ului permite copiilor să-l ajusteze după cum doresc, iar capacitatea de a-l separa de microfon îl face și mai practic și mai convenabil de depozitat și transportat.

Microfonul selfie stick este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani cărora le place să cânte și să se distreze cu muzică.

Acest microfon selfie este cadoul perfect pentru fetele cărora le place să cânte și să se distreze cu muzică. El îi va inspira să-și exprime talentele și să se simtă ca niște adevărate vedete. Lăsați copiii să se distreze și să se bucure de melodiile lor preferate cu acest microfon grozav pentru selfie stick.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12552

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 19180
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Geanta de box si o pereche de manusi, potrivite pentru primii pasi ai copiilor in acest sport. Setul este confectionat din piele artificiala de culoare rosu aprins, cu imagini tematice. Para de box este usoara si are...
Referinta: 19069
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde în stare umflată sau dezumflată, iar imaginile personajelor preferate provoacă zâmbete și fac jocurile și mai distractive!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare