×

MINGE COLORATĂ CURCUBEU

O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde dezumflată sau umflată, iar culorile strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete sincere pe fețele copiilor!

Alegerea opțiunii este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni in stare umflată in cm : 20 x 20 x 20

·       Material : PVC

·       Fabricată în China

Citeste mai multArata mai putin
3,92 Lei (incl. TVA)
3,29 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19077
Add to wishlist
Descriere

Minge colorată Rainbow in a net este mingea de joc perfectă pentru copii, care vă va distra copilul la plajă, în parc sau chiar în apă. Această minge ușoară este concepută cu gândul la copii și este realizată din material PVC de înaltă calitate, care este sigur de utilizat.

Cu un diametru de 20 cm, această minge pentru copii este perfectă pentru mâinile mici și este ușor de prins și aruncat. Este perfect pentru toate jocurile sportive iar copilul tau se va distra si isi va dezvolta abilitatile motorii in timp ce se joaca cu aceasta minge.

Dar ceea ce o face atât de specială sunt culorile neon strălucitoare care captează atenția și aduc zâmbete sincere pe fețele celor mici. Culorile curcubeului - roșu, portocaliu, galben, verde, albastru și violet - sunt bogate și strălucitoare, făcând mingea și mai atractivă.

Această minge de joacă este potrivită pentru copiii peste 12 luni și este concepută având în vedere siguranța și distracția lor. Este ușor și moale, făcându-l ideal pentru joacă în interior și în aer liber. Copilul tau il va putea folosi atat pe uscat cat si in apa, inotand in piscina sau in mare.

Această minge este realizată dintr-un material durabil, rezistent la uzură și va rezista la o utilizare grea. Copilul tau se va putea distra mult timp cu aceasta minge fara sa-si faca griji cu privire la starea ei.

Mingea de culoare Rainbow este cadoul perfect pentru copilul tau sau pentru copilul prietenului tau. Este distractiv, luminos și sigur de jucat. Copilul tău se va distra și își va dezvolta abilitățile în timp ce se joacă cu această minge. Nu ezita să-l cumperi și vezi zâmbetul de pe chipul copilului tău când îl primește.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19077

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12485
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile...
Referinta: 19083
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Poți să-ți faci sora din plastilină? Sau bunicul tău? Sa încercăm! Aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe să creați - câteva culori de plastilină, lama, rola, 5 recipiente pentru amestecarea culorilor. Și pentru...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 09972
44,60 Lei (Fara TVA)
53,07 Lei (incl. TVA)
Îți plac dinozaurii? Da? Atunci știi cu siguranță numele celor trei dinozauri din marele nostru set. Există, de asemenea, un cuib cu ouă prin care puteți intensifica sentimentul de admirație pe deplin în lumea lor...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13221
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Un set grozav care cu siguranță va atrage orice domnișoară. Veți găsi o păpușă frumoasă cu o împletitură lungă care îi ajunge aproape până la glezne.Este îmbrăcată într-o rochie bogată, cu o panglică pe piept, iar...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare