×

SET COWBOY CU PUSCĂ

Set de cowboy cu pușcă cu două țevi, 3 cartușe, batic roșu și ecuson de șerif. Ai tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy, iar când adaugi sunetele trositoare pe care le vei auzi de fiecare dată când apeși pe trăgaci - distracția este mai mult decât garantată!

·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 57

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05715
Add to wishlist
Descriere

Pistolul de cowboy din carton este jucăria perfectă pentru copii pentru toți micii cowboy care iubesc jocurile de rol. Acest kit de cowboy include tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy.

Partea principală a setului este pușca cu două țevi, care este realizată în mod realist și are sunete trositoare. Acest lucru face jocul și mai distractiv. De fiecare dată când apăsați pe trăgaci, veți auzi un trosnet care vă va face să vă simțiți ca un adevărat cowboy.

Setul include și trei cartușe pe care le puteți încărca în pușcă. Acest lucru adaugă și mai mult realism jocului și le permite copiilor să se distreze imaginându-și că sunt cu adevărat cowboy. Cartușele sunt fabricate din plastic robust și sunt sigure pentru a vă juca.

Pe lângă pușcă și muniție, setul include un batic roșu și o insignă de șerif. Aceste accesorii dau un aspect finit costumului de cowboy si il fac si mai realist. Copiii își pot imagina că sunt într-adevăr în Vestul Sălbatic și joacă diferite scene din filmele cu cowboy.

Acest set de cowboy este un cadou ideal pentru toți copiii cărora le place să se distreze și să se joace de rol.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05715

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06936
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
Acest set de construcții este special conceput pentru micii fani ai supereroilor din film. Conține 52 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si îmbunătățește unele dintre...
Referinta: 12343
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Mini set de ceai pictat cu flori proaspete. Este format dintr-un ceainic și 4 seturi de căni și farfurioare. Este timpul pentru o petrecere de ceai! ·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 4 x 16,5 ·      Material:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare