×

CUȘCĂ DE PASĂRI PE BATERII

Jucărie muzicală - o pasăre într-o cușcă care va atrage instantaneu atenția fiecărui copil! Glisați butonul de pornire în poziția de lucru pentru a auzi pasărea scoțând sunete complet realiste, iar roata din cușcă se întoarce și se aprinde, însoțită de un zgomot plăcut de apă curgătoare. În plus, jucăria are control al sunetului și la semnalul tău - de îndată ce bati din palme, pasărea își va cânta cântecul fermecător.

·      Culoare: verde, rosu

·      Dimensiunile pachetului in cm: 15 x 10,5 x 13

·      Material : plastic non-toxic

·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
26,15 Lei (incl. TVA) 34,87 Lei
-25%
34,87 Lei (TVA inclus) 21,98 Lei (Fara TVA) 25%
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Verde
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
12314
Add to wishlist
Descriere

„Battery Caged Bird” este jucăria interactivă perfectă care va încânta orice copil. Este perfect pentru băieții și fetele cărora le place să se distreze cu jucăriile muzicale. Această jucărie cu comandă vocală este concepută pentru a oferi copiilor distracție și distracție.

Când glisați butonul de pornire în poziția de lucru, pasărea începe să emită sunete complet realiste. Roata din cușcă se învârte și se aprinde, creând și mai multă emoție și distracție.

Dar asta nu este tot! Această jucărie muzicală are o altă caracteristică interesantă - controlul vocal. Doar bate din palme și pasărea își va cânta cântecul fermecător. Acesta este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze cu jucăriile interactive.

Jucaria muzicala "Pasare in cusca pe baterii" este fabricata cu inalta calitate si atentie la detalii. Este cadoul perfect pentru orice copil care iubește muzica și divertismentul. Lăsați copilul să se bucure de magia muzicii cu această jucărie minunată!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12314

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 19060
2,01 Lei (Fara TVA)
2,39 Lei (incl. TVA)
O jucărie pentru bule de săpun sub formă de telefon mobil cu care jocurile de vară vor deveni și mai distractive! Disponibil la număr sau cutie întreagă (24 buc.). Pretul este pe bucata. ·       Dimensiunile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare