×

CĂRUCIOR MUZICAL DE ÎNGHETAȚĂ

Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 24,5 x 11 x 19

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
50,04 Lei (incl. TVA)
42,05 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14377
Add to wishlist
Descriere

Piggy Ice Cream Car este jucăria muzicală perfectă pentru bebeluș, care îți va distra copilul și îi va oferi nenumărate ore de bucurie și distracție. Această jucărie muzicală luminoasă este perfectă pentru copiii mici cărora le place să se distreze și să se bucure de muzică.

Camionul distractiv de înghețată este conceput pentru distracție și divertisment. Se mișcă și se rotește, împreună cu umbrela în centru, ceea ce face jocul și mai distractiv și interesant. Și când acest lucru este însoțit de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!

Această jucărie muzicală este perfectă pentru dezvoltarea abilităților motorii ale copilului tău. În timp ce se distrează cu mașina, aceasta își va îmbunătăți abilitățile motorii și coordonarea. A fi capabil să miște și să rotească mașina îl va ajuta pe bebeluș să-și dezvolte mușchii și să învețe să-și controleze mișcările.

Această jucărie muzicală este un cadou ideal pentru copiii mici. Îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile și abilitățile.

Nu ezita să-i oferi copilului tău această mașină muzicală cu înghețată. Ea îl va distra și îi va oferi nenumărate ore de bucurie și distracție. Această jucărie pentru bebeluș este modalitatea perfectă de a-ți distra copilul și de a-i oferi momente de neuitat de joacă și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14377

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
porcusorul Peppa
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12360
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
O jucărie muzicală grozavă - o sirenă pe un hoverboard pe care fiecare zână o va aprecia! Puneți butonul de pornire în poziția de lucru pentru a vedea păpușa mișcându-se și rotindu-se la 360 de grade, însoțită de o...
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare