×

PĂPUȘĂ BLONDĂ CU COROANĂ

Păpușă blondă îmbrăcată într-o rochie superbă, bogată și cu o coroană pe cap. Membrele ei sunt mobile și brațele ei se detașeză la coate și încheieturi. Dulce și fermecătoare, ea va cuceri inima fiecărei mici prințese și va face jocurile mai mult decât distractive!

·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
13063
Add to wishlist
Descriere

Papusa Happy Day este jucaria perfecta pentru orice fetita carora ii place sa se distreze si sa-si creeze propriile basme. Această păpușă blondă este îmbrăcată într-o rochie superbă și bogată și poartă o coroană pe cap, făcând-o o adevărată prințesă. Membrele ei sunt mobile, ceea ce îi permite copilului să o pună în diferite poziții și să se joace cu ea în felul său.

Bratele papusii se sparg la coate si incheieturi, ceea ce adauga realism si posibilitatea unui joc mai variat. Micile prințese pot crea diferite situații și își pot folosi imaginația pentru a face jocurile și mai distractive.

Această jucărie pentru copii este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce il face cadou ideal pentru o zi de nastere sau alta ocazie speciala.

Această păpușă frumoasă nu este doar o jucărie, ci și un prieten. Este bună și fermecătoare, gata să creeze basme uimitoare și să facă jocurile pentru copii și mai distractive. Cu această păpușă, copiii își vor dezvolta imaginația, abilitățile sociale și gândirea creativă.

Nu ezita să-i oferi micuței tale prințese o păpușă Happy Day și oferă-i șansa de a-și crea propriile povești. Va fi încântată de această jucărie minunată care o va încânta și o va distra mult timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13063

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 16053
53,52 Lei (Fara TVA)
63,69 Lei (incl. TVA)
Jucăriile Montessori sunt interesante. Ei dezvoltă imaginația, gândirea, motricitatea fină și abilitățile de construire care vor ajuta ulterior copiii în desfășurarea diverselor activități. Jocul nostru îndeplinește...
Referinta: 13113
28,79 Lei (Fara TVA)
34,26 Lei (incl. TVA)
O geantă roz drăguță cu o panglică și un mâner, astfel încât să o poți lua oriunde cu tine. Iar in interior vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te face sa stralucesti - fard de obraz, fard de ochi, luciu de buze si...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare