×

PĂPUȘĂ MICĂ CU SERVIETĂ

Micuța păpușă cu păr blond și tiară cu flori de perle, completată cu diverse accesorii - ochelari de soare, căști, aparat foto și multe altele! Realizată din plastic solid și îmbrăcată într-o rochie albă cu volane, păpușa este atât de dulce și fermecătoare încât va capta cu siguranță atenția oricărei mici prințese !

·       Dimensiuni la pachet cm: 18 x 29

·       Inălțimea păpușii in cm: 16

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivită pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,90 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
13078
Add to wishlist
Descriere

O păpușă mică cu o valiză în geantă este jucăria perfectă pentru fete care le va ține amuzate și distrate ore întregi. Face parte din setul de joaca pentru copii, care include diverse accesorii si ofera posibilitati nelimitate de joaca si distractie.

Păpușa este realizată din plastic solid și este îmbrăcată într-o rochie albă cu volane. Părul ei blond și tiara de flori de perle o fac și mai fermecătoare și mai dulce. Cu o înălțime de 16 cm, este dimensiunea perfectă pentru mâinile mici ale copiilor.

În set sunt incluse diverse accesorii pentru a completa jocul și pentru a oferi varietate. Aceste accesorii le permit copiilor să se bucure de jocurile de rol și să-și creeze propriile povești.

Păpușa mică este potrivită copiilor peste 3 ani. Oferă nu numai divertisment, ci și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Jucându-se cu păpușa, își vor dezvolta abilitățile sociale, inteligența emoțională și imaginația.

Acest set de joacă pentru păpuși le va oferi copiilor oportunități nesfârșite de distracție și dezvoltare, ajutându-i să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilitățile. Lăsați păpușa să facă parte din jocurile copilului dvs. și aduceți-i multă bucurie și plăcere.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13078

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12391
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 figurine luminoase ale unora dintre cei mai iubiți supereroi, pe care fiecare mic fan îl va aprecia! Ele vin cu arme consacrate și un suport pentru a te atrage în aventură și alături de ei în bătălii...
Referinta: 06660
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv pentru copii care constă dintr-un total de 120 de piese - o bază perforată pentru stratificare și pensete din plastic în mai multe culori. Variațiile pentru aranjarea acelor sunt cu adevărat...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06950
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Popicele de bowling colorate, dedicate animației regatul de gheață, sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu acest colorat, micuții nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, dar se vor și...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare