×

PĂPUȘĂ CU CĂRUCIOR

Un set distractiv pentru fete pe care orice mică prințesă îl va aprecia! Pentru că păpușa dulce vine cu tot ce ai nevoie pentru a transforma ziua într-o aventură magică – un cărucior, ursuleț, rucsac, acadele și înghețate! Interesant, nu-i așa?

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 7 x 27

·       Inaltimea papusii in cm: 15

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,19 Lei (incl. TVA)
23,69 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13086
Add to wishlist
Descriere

Papusa Blister Carucior este setul de joaca perfect pentru copii pentru fete care va capta imaginatia oricarei mici printese. Acest set distractiv oferă tot ce ai nevoie pentru a crea o aventură magică și pentru a transforma o zi obișnuită într-una specială.

Principalul punct culminant al acestui set de joacă este păpușa drăguță care vine cu o înălțime de 15 cm. Este realizată din plastic non-toxic, ceea ce o face sigură pentru joacă și distracție.

Sunt incluse și alte accesorii care vor completa jocul și îl vor face și mai distractiv. Păpușa are un cărucior, realizat în culori vii și perfect pentru jocuri de rol și plimbări în jurul lumii imaginare.

Pe lângă cărucior, setul include și alte accesorii care vor diversifica jocul și îl vor face și mai distractiv. Micuța prințesă își poate lua ursulețul și rucsacul și poate pleca într-o călătorie.

Dar cel mai important dintre toate, acest set oferă posibilitatea de jocuri și distracție fără sfârșit. Mica printesa se poate bucura de inghetata si acadele care sunt incluse in set. Aceste accesorii suplimentare vor face jocul și mai distractiv și vor oferi posibilitatea de a crea diferite scenarii.

Această păpușă mică cu cărucior este cadoul perfect pentru orice fetiță. Lasă-ți micuța prințesă să se bucure de această aventură distractivă și să-și creeze propriile povești și lumi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13086

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16090
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de...
Referinta: 12398
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Mănâncă o pizza delicioasă, iar pentru desert – o prăjitură sau o gogoașă. Faceți ceaiul în ceainic roz și turnați în cești. Există și linguri pentru a amesteca ceaiul. Și, de asemenea, farfurii pentru prăjituri și...
Referinta: 12356
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O omidă veselă pe roți care va face orice copil să zâmbească. Vine cu o sfoară de tras și 3 bile transparente. Când omida se mișcă, bilele se învârt și scot un zgomot, care este și mai atrăgător și face jucăria și mai...
Referinta: 05728
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Conține o pușcă cu lunetă, 4 săgeți de spumă, 12 bile luminoase din plastic, 3 ținte și o figurină de leu din...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare