×

PĂPUȘĂ VETERINAR CU CĂȚELUȘ ȘI CASĂ PENTRU ANIMALE

O păpușă frumoasă cu stetoscop, îmbrăcată în haine medicale. Este făcută din plastic rezistent, cu brațele detașabile la încheieturi și coate. „Camera” este mobilată exact ca un cabinet veterinar și are chiar și un cățeluș de cauciuc cu cușcă! Acum porniți-vă imaginația pentru a transforma jocul într-o aventură magică!

·       Dimensiuni pachet cm: 20 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
34,26 Lei (incl. TVA)
28,79 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13089
Add to wishlist(1)
Descriere

Păpușa veterinară cu cățeluș și cușcă este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să creeze diferite povești. Acest set de joacă pentru copii oferă nu numai o păpușă frumoasă, ci și o întreagă cameră veterinară în care copilul se poate bucura de a fi veterinar și de a-și îngriji cățelul de cauciuc.

Păpușa este realizată din plastic robust, iar brațele ei se rup la încheieturi și coate, permițându-i copilului să o pozeze într-o varietate de ipostaze. Este îmbrăcată în haine medicale și echipată cu căști, ceea ce o face și mai realistă și mai distractiv de jucat. Papusa este de marime medie, fiind ideala pentru copiii peste 3 ani.

Camera veterinară, care face parte din set, este mobilată exact ca un adevărat cabinet veterinar. Acest lucru creează un mediu realist și îi permite copilului să se bucure de rolul unui veterinar și să îndeplinească diverse sarcini.

Păpușa Veterinar cu Cățeluș nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea imaginației și creativității copilului. Poate fi folosit pentru a crea diferite povești și jocuri de rol care vor dezvolta abilitățile sociale și de comunicare ale copilului. În plus, jocul cu păpușa și cățelul îl va încuraja pe copil să aibă grijă de animale.

Acest set de joaca pentru copii este cadoul perfect pentru orice fetita care adora sa se distreze si sa creeze povesti diferite. Oferă nu numai divertisment, ci și o oportunitate de a dezvolta imaginația și abilitățile sociale ale copilului.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13089

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06925
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
Un mic dozator care arată exact ca cel real, complet cu o ceașcă de plastic. Tubul este reutilizabil și îl puteți umple cu apă, suc sau orice altă băutură. Singura condiție este ca apa să nu fie fierbinte și sucul să...
Referinta: 16038
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii meșteri! Veți găsi un clește, o cheie, o șurubelniță, o praștie și tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru un copil mai mare! Și toate...
Referinta: 14367
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un tren electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură! ·      Dimensiuni pachet în cm: 44 x 5 x 6,5 ·      Alimentare: 1 x...
Referinta: 16131
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O masă de călcat pentru copii cu un design complet realist, pentru fiecare zână mică care adoră să o imite pe mama și să ajute la treburile casnice. Construcția este realizată din metal, iar partea superioară este din...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare