×

PĂPUȘĂ MIREASĂ CU OCHII ALBAȘTRII SI CU VOAL

Păpușă mireasă cu ochi albaștru și cu părul blond în coc. Este îmbrăcată într-o rochie frumoasă împodobită cu brocart auriu și cu un voal alb pe cap. Un cadou minunat care va încânta orice mică prințesă și îi va aduce multe ore de jocuri distractive!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 23 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
27,88 Lei (incl. TVA)
23,43 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13109
Add to wishlist
Descriere

Papusa Mireasa cu voal si palarie este jucaria de copii perfecta pentru fete care va impresiona orice mica printesa. Această păpușă cu ochi albaștri, cu păr blond în coc și ochi albaștri va crea magia zilei nunții în creșă. Îmbrăcată într-o rochie frumoasă împodobită cu brocart auriu și cu un voal de focă alb pe cap, emană grație și eleganță.

Această păpușă este cadoul perfect pentru orice mică prințesă căreia îi place să se distreze și să-și creeze propriile lumi. Cu el, copiii se pot scufunda în povești magice și își pot dezvolta imaginația. Păpușa Mireasă cu voal și pălărie a fost creată cu mare atenție la detalii, făcând-o și mai realistă și mai atractivă pentru a te juca.

Această păpușă are calitate și durabilitate înaltă. A fost creat cu multă dragoste și atenție la detalii, făcându-l o adevărată operă de artă.

Papusa Mireasa nu este doar o jucarie, ci si un mijloc de dezvoltare a imaginatiei si creativitatii copiilor. Cu el, copiii se pot distra creând diferite scene și povești care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile sociale și emoționale. Este perfect pentru jocuri de rol, unde copiii se pot îmbrăca în mireasă și își pot crea propriile ceremonii de nuntă.

Papusa Mireasa cu voal si palarie este cadoul perfect pentru orice mica printesa. Va încânta orice copil și va aduce ore lungi de distracție și jocuri distractive. Lăsați copiii să se cufunde în lumea magică a nunții și să-și creeze propriile povești incredibile cu această păpușă frumoasă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13109

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12309
34,26 Lei (TVA inclus) 21,59 Lei (Fara TVA) 25%
25,70 Lei (incl. TVA) 34,26 Lei
-25%
Cunoașteți organele și părțile corpului? Și știi exact unde sunt? O interpretare ușor diferită, dar infinit de distractivă a jocului preferat al tuturor copiilor - „Unchiul Doctor”. Încercați să găsiți locurile exacte...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...
Referinta: 06999
29,40 Lei (TVA inclus) 18,53 Lei (Fara TVA) 25%
22,05 Lei (incl. TVA) 29,40 Lei
-25%
Set metalic de badminton într-o husă cu fermoar și curea de umăr reglabilă din material textil pentru purtare confortabilă. Setul vine cu două pene și este potrivit pentru tineri și bătrâni și va aduce multă bucurie...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16153
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare