×

PĂPUȘĂ CU ROCHIE, CIZME ȘI ACCESORII

Este frumoasă și elegantă. Are ochi albaștri și păr lung și blond. Este îmbrăcată într-o rochie modernă, combinată cu sandale cu toc înalt. Vine complet cu o altă rochie, o pereche de cizme stilate, bijuterii, 2 oglinzi, o perie și un pieptene pentru a-și peria părul minunat.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 18 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13112
Add to wishlist
Descriere

O păpușă cu rochie, cizme și accesorii este jucăria perfectă pentru copii pentru fetele cărora le place să se distreze și să creeze combinații de modă. Este frumoasă și elegantă, cu ochi albaștri și păr lung și blond, care poate fi periat și coafat folosind peria și pieptene incluse. Este îmbrăcată într-o rochie modernă, care este combinată cu sandale cu toc înalt stilate, care conferă păpușii un aspect sofisticat și modern.

Papusa vine completata cu o alta rochie, care permite micilor designeri sa schimbe stilul papusii in functie de preferintele lor. În plus, setul include o pereche de cizme elegante care completează aspectul păpușii.

Păpușa cu rochie, cizme și accesorii este potrivită copiilor peste 3 ani, făcându-l un cadou ideal pentru fetițele cărora le place să se distreze și să creeze diferite stiluri și combinații. Dezvoltă gândirea creativă și imaginația copiilor, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima individualitatea și stilul.

Papusa este fabricata cu inalta calitate si atentie la detalii. Oferă fetițelor momente magice de distracție și imaginație, permițându-le să creeze diferite combinații de modă și să se bucure de jocul lor. Aceasta este jucăria perfectă pentru copii pentru fetele care iubesc moda și se distrează creând stiluri și coafuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13112

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12368
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Placă multifuncțională cu două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este pentru scris/desenat cu un marker și aranjarea magneților, partea neagră este pentru cretă. Îți poți folosi placa în trei moduri -...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare