×

MINI PĂPUȘI CU ACCESORII - CAVE CLUB

O păpușă mică Cave Club cu un aspect atractiv și accesorii care te vor duce în lumea sa preistorică plină de aventuri incitante! Păpușa are părul neon strălucitor și este îmbrăcată într-o rochie colorată într-un stil potrivit timpului său. Brațele și picioarele se îndoaie, de asemenea și- încheieturi, coate, genunchi, glezne, ceea ce permit păpușii să adopte diferite ipostaze. Colectați întreaga colecție pentru a face jocurile și mai distractive și captivante!

Pachetul contine 6 buc. păpuși. Pretul este pentru 1 buc.

Culorile și modelele variază și pot diferi de cele din imagine!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet cm: 43 x 5 x 37

·       Dimensiunile cutiei individuale in cm: 13 x 5 x 17

·       Inaltimea papusii in cm: 15

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
12,50 Lei (incl. TVA) 16,66 Lei
-25%
16,66 Lei (TVA inclus) 10,50 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
13147
Add to wishlist
Descriere

Păpușile cu accesorii Cave Club sunt jucăria perfectă pentru toate fetițele cărora le place să se cufunde într-o lume a aventurii și a fanteziei. Aceste păpuși sunt create cu un aspect luminos și atractiv care va atrage atenția oricărui copil.

Fiecare păpușă Cave Club este îmbrăcată într-o rochie colorată într-un stil adecvat timpului preistoric în care trăiește. Dar cel mai impresionant lucru la aceste păpuși este părul lor neon. Ele fac păpușile și mai distractive și mai atractive pentru a se juca.

Dar nu numai aspectul păpușilor este important. Sunt proiectate cu brațe și picioare flexibile care pot fi pliate în diferite locuri - încheieturi, coate, genunchi, glezne. Acest lucru permite păpușii să ia diferite ipostaze și să se joace cu el în moduri diferite. Acesta este perfect pentru copiii cărora le place să creeze diferite scene și povești cu păpușile lor.

Dimensiunile pachetului sunt de 43 x 5 x 37 cm, iar ale cutiei simple - 13 x 5 x 17 cm.Inaltimea fiecarei papusi este de 15 cm.Sunt confectionate din plastic non-toxic si sunt potrivite copiilor peste 3 ani. varsta.

Aceste păpuși Cave Club cu accesorii sunt perfecte pentru copiii cărora le place să se distreze și să-și dezvolte imaginația prin joacă. Ei pot colecta întreaga colecție de păpuși pentru a face jocurile lor și mai distractive și captivante. Aceste jucării pentru copii sunt un cadou perfect pentru fetițele cărora le place să se distreze și să-și creeze propriile povești cu păpușile lor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13147

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare