×

PĂPUȘĂ DE MODĂ CU ACCESORII

Un set grozav care cu siguranță va atrage orice domnișoară. Veți găsi o păpușă frumoasă cu o împletitură lungă care îi ajunge aproape până la glezne.Este îmbrăcată într-o rochie bogată, cu o panglică pe piept, iar brațele îi rup la încheieturi și la coate. Papusa vine cu diverse accesorii de infrumusetat si rochii de schimbat.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 42 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
13221
Add to wishlist
Descriere

Păpușa de modă cu accesorii este un set grozav care cu siguranță va atrage orice domnișoară. Această păpușă este o adevărată prințesă. Părul ei lung ajunge aproape până la glezne și este perfect pentru diferite coafuri și coafuri.

Păpușa este îmbrăcată într-o rochie bogată, cu o panglică pe piept, ceea ce o face și mai elegantă și stilată. Rochia este realizata cu atentie la detalii si confera papusii un aspect sofisticat si modern.

Dar asta nu este tot ce primești cu acest set. Papusa vine cu diverse accesorii de infrumusetat si rochii de schimbat. Asta înseamnă că domnișoara poate crea nenumărate combinații de modă și își poate exprima stilul și creativitatea.

Accesoriile includ diferite ochelari, genți, piepteni, perii și accesorii de păr care pot fi folosite pentru a crea diferite coafuri și stiluri. Rochiile de îmbrăcare sunt variate și la modă, permițând domnișoarei să schimbe aspectul păpușii în funcție de starea ei de spirit și de ocazie.

Acest set este un cadou perfect pentru o fată. Oferă nu numai distracție și joacă, ci și o oportunitate de a dezvolta creativitatea și imaginația.

Acest set de accesorii pentru păpuși este un cadou perfect pentru o zi de naștere, vacanță sau doar ca o surpriză pentru fata care iubește păpușile și moda.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13221

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 54093
26,78 Lei (Fara TVA)
31,87 Lei (incl. TVA)
Taxi-mașini sport fantastice pentru toți micii fani de mașini și viteze extreme. Vine cu un design modern, elegant și este suficient de mare pentru a face jocurile și mai distractive și captivante. ·       Dimensiuni...
Referinta: 02173
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
Fericit, Știu-totul, Morocănos, obraznic, Bun, timid sau somnoros? Colectează toți piticii și recreează cu ei episoade din basmul Albă ca Zăpada. Fiecare pitic vine cu trei câini. ·      Înălțimea piticului în cm: 12...
Referinta: 09191
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
O tablă-tabletă magică uimitoare cu o copertă tip carte, pe care poți desena orice imagine pe care o poate crea imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă - gata pentru următorul...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14501
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de constructii pentru copii, tip excavator, cu un design stilat si original. Are o platformă rotativă cu braț mobil și cupă. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și tracțiune puternică,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare