×

LOPATA CU 3 FORME 58 CM

Jocurile pe mare sunt cele mai interesante atunci când construiești castele de nisip. De ce nu sapi un tunel mare pe coastă? Oricum, această lopată colorată este cel mai bun aliat al tău în aventuri! Setul include si 3 matrite pentru nisip.

·       Dimensiuni lopata in cm: 58 x 12,5 x 11

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
8,77 Lei (incl. TVA)
7,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12488
Add to wishlist
Descriere

Lopata cu 3 matrite 58 cm este accesoriul perfect pentru jocurile pe mare pe plaja. Mai mult, este aliatul perfect pentru aventura oricărui copil!

Jocurile pe mare sunt cele mai interesante atunci când construiești castele de nisip. Dar de ce să nu te distrezi și mai mult și să sapi un tunel mare pe țărm? Cu această lopată colorată te poți bucura de ore nesfârșite de distracție pe plajă sau în curte.

Lopata este fabricată din plastic non-toxic, ceea ce o face sigură pentru copii. Măsoară 58 x 12,5 x 11 cm, făcându-l confortabil de ținut și de utilizat pentru copii. De asemenea, lopata este ușoară și ușor de utilizat, făcând-o perfectă pentru mâinile copiilor mici.

Setul include, de asemenea, 3 matrițe de nisip care sporesc distracția și le permit copiilor să creeze diferite forme și figuri din nisip. Formele sunt variate, permițând copiilor să-și exprime creativitatea și să creeze creații unice de nisip.

Această lopată este o jucărie perfectă pentru plajă, care îi va distra pe copii toată vara. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, făcându-l un cadou perfect pentru orice mic iubitor de plajă.

Produsul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru copiii cărora le place să se distreze la plajă sau în curte.

Așadar, dacă vrei să te distrezi și să creezi creații uimitoare de nisip, nu ezita să cumperi lopata cu 3 matrițe 58 cm.Va fi cel mai bun aliat al tău în toate aventurile tale pe plajă sau în curte. Bucurați-vă de ore nesfârșite de distracție și creativitate cu această jucărie minunată cu nisip!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12488

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16001
18,17 Lei (TVA inclus) 11,45 Lei (Fara TVA) 25%
13,63 Lei (incl. TVA) 18,17 Lei
-25%
Bucurați-vă de vară cu acest joc grozav care este constituit din 2 rachete de plastic și 2 mingi! Potrivit pentru distracție pe plajă, lângă piscină sau în parc, vă va aduce multe zâmbete fericite pe față și amintiri...
Referinta: 12468
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Set de bucatarie pentru copii, care contine 4 fructe pentru taiat, un cutit, o farfurie si un blender. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Așa că le...
Referinta: 02558
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
O figurină din plastic cu membre mobile, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele sunt întrerupte la încheieturi și picioarele la genunchi. Recreează scene din film...
Referinta: 01059
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Jucăria de plus Spongebob este un cadou ideal pentru copiii mici, copiii mai mari și adulții care sunt fani ai personajului îndrăgit. Este confectionat dintr-un material foarte moale, ceea ce il face perfect pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare