×

PISTOL CU APA MIC 19 CM

Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoritor în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul armei cu apă și porniți în bătălii fascinante de vară!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiunile pistolului în cm: 19 x 3 x 10

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
3,49 Lei (incl. TVA)
2,93 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05701
Add to wishlist(1)
Descriere

Pistolul mic cu apă lung de 19 cm este jucăria perfectă de vară care te va distra și te va ajuta să te răcori în zilele toride de vară. Acest pistol cu apă este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete cărora le place să se distreze în aer liber.

Fabricat din plastic non-toxic, acest pistol cu apă este sigur pentru copiii de peste 3 ani. Este ușor și ușor de utilizat, făcându-l perfect pentru copii să îl țină și să îl folosească singuri.

Pistoale cu apă sunt o modalitate excelentă de a te distra în aer liber vara. Ele oferă oportunități nesfârșite de a juca și de a concura cu prietenii și familia. Copiii se pot bucura de lupte distractive cu jet de apă care îi vor menține rece și distrați în același timp.

Acest mic pistol cu apă este perfect pentru a te juca pe plajă, în grădină sau în curte. Dimensiunea sa compactă îl face ușor de transportat și utilizat. Doar umpleți rezervorul cu apă și sunteți gata de distracție.

Pistolul cu apă este, de asemenea, o jucărie perfectă pentru plajă. Copiii se pot distra cu el creând diferite forme și imagini în nisip. Ei pot crea fântâni cu apă și se pot bucura de a se juca cu apa. Acest pistol cu apă este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze la plajă și să creeze diferite jocuri și scenarii.

Acest mic pistol cu apă este robust și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare pe termen lung. Este jucăria perfectă de vară care te va distra și te va răcori în zilele caniculare.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05701

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09939
5,84 Lei (Fara TVA)
6,95 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a o regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....
Referinta: 01010
7,59 Lei (TVA inclus) 4,78 Lei (Fara TVA) 25%
5,69 Lei (incl. TVA) 7,59 Lei
-25%
Această sticlă distractivă cu imaginea supererouului tău preferat va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Potrivit pentru apă, suc și alte băuturi. Există un capac practic și...
Referinta: 12453
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
O lopată colorată pentru copii, care este o completare excelentă la arsenalul tău de jucării de vară. Potrivită pentru jocuri distractive pe nisip, pe plajă sau pentru grădina bunicii, lopata este o jucărie grozavă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare