×

GEANTĂ PORCUȘOR PISTOL CU APA

Un set de pompă de apă și saci de rezervor dedicat celebrei serii și celor mai mari fani ai săi! Umpleți rucsacul cu apă, conectați-l la pompă prin furtun și distrați-vă răcorindu-vă în zilele toride de vară!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 26 x 5 x 36

·       Dimensiuni rezervor în cm: 16  x 5 x 28

·       Dimensiuni pompa in cm: 10 x 3 x 26

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05742
Add to wishlist
Descriere

Pompa de apă Piggy Backpack este jucăria perfectă de vară și în aer liber, care îi va distra chiar și pe cei mai mici fani ai seriei de succes. Acest set include o pompă de apă și un sac de rezervor, perfect pentru a vă răcori și a vă distra în zilele fierbinți de vară.

Punga rezervorului este concepută pentru a colecta apă și a o alimenta pompă prin furtun. Este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Rezervorul măsoară 16 x 5 x 28 cm, făcându-l suficient de mare pentru a reține suficientă apă pentru un joc prelungit.

Pompa de apă are o dimensiune compactă de 10 x 3 x 26 cm, ceea ce facilitează ținerea și operarea copiilor. Este creat cu culori luminoase și vii care creează o stare de spirit veselă și atrag atenția copiilor.

Această pompă de apă pentru copii este potrivită pentru copiii peste 3 ani. Este ușor de utilizat și va ajuta copiii să se distreze și să se răcorească în zilele toride de vară. Copiii pot umple rucsacul cu apă și îl pot conecta la pompă pentru a crea jeturi de apă și a se distra cu prietenii sau singuri.

Acest set de rucsac cu pompă de apă și rezervor este perfect pentru a te juca pe plajă, în grădină sau în curte. Copiii se pot bucura de ore nesfârșite de distracție și divertisment, răcorindu-se cu jeturile de apă. Această jucărie este potrivită pentru fetele cărora le place să se distreze în aer liber și să se joace cu apa.

Pompa de apă pentru rucsac Pig este însoțitorul perfect de vară și le va oferi copiilor distracție și distracție fără sfârșit. Este o modalitate excelentă de a crea o experiență distractivă și activă în zilele fierbinți de vară. Acest set este perfect pentru copiii cărora le place să se joace în aer liber și să se distreze cu apă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05742

Fisa tehnica

Livrat
martie 2022
Tema / Eroul
porcusorul Peppa
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19005
65,82 Lei (TVA inclus) 41,48 Lei (Fara TVA) 25%
49,36 Lei (incl. TVA) 65,82 Lei
-25%
Curățați casa de păpuși cu acest set, care conține toate accesoriile necesare - cărucior, găleată, cârpă de podea, mătură, lopată și coș de gunoi! Deci, sub forma unui joc, te vei pregăti pentru treburile casnice și...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...
Referinta: 02918
27,28 Lei (TVA inclus) 17,19 Lei (Fara TVA) 25%
20,46 Lei (incl. TVA) 27,28 Lei
-25%
Pungă de plastic roz cu 8 produse alimentare sănătoase - piper, porumb, 2 kiwi, ciuperci, pepene verde, măr și papaya. Tăiați un fruct și mâncați-l pentru desert. Sau faceți o salată de fructe delicioasă și invitați...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare