×

SHOOT GAME PISTOL CU SAGETI

Pistol masiv din plastic cu 6 săgeți de spumă, 2 ulcioare și o țintă. Setul este ideal pentru jocul solo și pentru bătălii distractive cu prietenii!

·      Dimensiunile pachetului in cm: 34 x 6 x 21,5

·      Material: plastic non-toxic, spumă

·      Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05679
Add to wishlist
Descriere

Shoot Game Target Gun este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va ține amuzați și distrați ore întregi. Pistolul este realizat din plastic solid, ceea ce îl face extrem de puternic și durabil. Cu el, copiii se pot bucura de jocuri și competiții interesante, în timp ce își dezvoltă abilitățile și coordonarea.

Setul include 6 săgeți de spumă care sunt sigure și nu reprezintă un risc pentru copii. Sunt ușoare și moi, făcându-le perfecte pentru joacă în interior. Ținta inclusă în set este un element suplimentar care îi va distra pe copii și îi va motiva să-și îmbunătățească abilitățile.

Acest set de joacă este potrivit atât pentru jocul solo, cât și pentru bătălii distractive cu prietenii. Copiii pot concura între ei și pot crea diferite scenarii de joc. Se pot transforma în personaje din filmele lor preferate sau își pot inventa propriile povești. Acest lucru le va dezvolta creativitatea și imaginația, menținându-i în același timp distrați și plini de energie.

Pistolul țintă Shoot Game este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 5 ani. Este adaptată nevoilor lor și este o jucărie sigură care poate fi folosită fără griji. Materialele folosite la fabricarea pistolului sunt non-toxice și nu prezintă un risc pentru sănătatea copiilor.

Acest pistol moale cu dart este conceput pentru a oferi copiilor distracție în timp ce își dezvoltă abilitățile și abilitățile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05679

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12484
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Mai ales pentru micii iubitori de tehnologie modernă și, bineînțeles, de rechini drăguți Baby Shark - o tabletă minunată și veselă, cu multe funcții, care nu va lăsa indiferent niciun copil! Ce poate face: să numere...
Referinta: 12487
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Cărucior pentru copii sub formă de elefant zâmbitor cu înotătoare. Este conceput pentru copii mici și ajută la primii pași, dezvoltând coordonarea și încrederea în picioarele mici. Jucăria este ușor de împins deoarece...
Referinta: 05684
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți într-o luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o armă. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare